עבור לתוכן

המלצה בקשר לרשת

Featured Replies

פורסם

אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי

אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים

אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי

פורסם

2. רשת מבוססת נתב- קונים נתב, מחברים אליו את המודם ואת שני המחשבים. קינפוג נוח, והנה - יש לך רשת שבה אין תלות במחשב כלשהו, אופציה להוספת מחשבים נוספים ואמינות ויציבות ביחס לרשת מס' 1.

נתב סביר הוא ה Edimax BR-6104k ה (220שח בKSP)

*הנתב יכול גם לשתף קבצים.

פורסם

הבעיה עם הנתב היא שהוא מפצל את המהירות שלך.

ככה שאם יש לך 64 קילוביט במהירות העלאה ויש לך שלושה משתמשים גולשים בו זמנית המהירות תהיה בלתי אפשרית לשימושים מתקדמים יותר משימוש בדפדפן.

פורסם

הבעיה עם הנתב היא שהוא מפצל את המהירות שלך.

ככה שאם יש לך 64 קילוביט במהירות העלאה ויש לך שלושה משתמשים גולשים בו זמנית המהירות תהיה בלתי אפשרית לשימושים מתקדמים יותר משימוש בדפדפן.

1. מישהו שאל על זה?

2. זה בכלל לא נכון. רק בהנחה שכל המחשבים מנסים להשתמש בכל הפס - לדוג' שלושה מחשבים שכל אחד מהם עושה אפלואד של 10 - אז הקשר הכולל יתחלק לשלושתם שווה בשווה (במקרה של חבילת 96\750- בערך 4 ק.בייט אפלואד לכל אחד (בהערכה גסה)).

אם הפס פנוי ורק מחשב אחד מנסה לגשת, או שהשאר גולשים ואחד משתמש במיול - יינתן אפלואד גבוה למחשב שדורש אותו.

*זה הסבר על רגל אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים