פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מזל ששרון אלכסנדר החליף את טוביה צפיר אתם יכולים לדמיין לעצמכם את הדוב פנדה הזה וגלית גיאת מתחרמנים? חחחח תמיד אני אומר את זה :lol: קשה לי לדמיין אותו עם כל המיידעלה והזיסעלה שלו! בפרקים שהוא היה כל חמש דקות הוא היה אומר את זה! וזה ממש לא מתאים לדמות!
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים OMG מה זה הBLUESKY הזה... הוא לא יודע להספים !!!! אוי ואבוי... דרושה כאן עבודת רז חזקה.... הכאב Yael bar zohar F T W! גם SUPERMAN לא יודע.... הכאב
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים התוצאות מעידות על המצב הקשה של המשתמשים בפורום.אתם אשכרה אוהבים את יעל בר גועל?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אני בכלל קורא לתוכנית הזאת ציצים בע"מ ,תת רמה ,הדבר היחיד שמושך לשם אנשים זה השדיים של השחקניות שלא מחמיצות שום הזדמנות להראות אותם .
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים יש תמונה של הפילאר הזאת? לא עוקב אחרי הסדרה אבל לא מצאתי תמונה באינטרנט...
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני בכלל קורא לתוכנית הזאת ציצים בע"מ ,תת רמה ,הדבר היחיד שמושך לשם אנשים זה השדיים של השחקניות שלא מחמיצות שום הזדמנות להראות אותם . כאילו דא
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים כאילו מה הוא רוצה שנראה פיק אפ עם השטוחה המכוערת טילים הזאת?מאיפה הביאו אותה לעזאזל ???? פיטרו אותה מפלייבוי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.