פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים לדעתי צריך לאסור את הדבר הזה בחוקי הפורום או לאפשר לשים רק תמונות של שאול יהלום , סדאם חוסיין , גולום וכו
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים כעקרון זה כבר נאסר... אתה, כמובן, רשאי להתעלם (או פשוט לתת אותה ב STOP בדפדפן שלך בכל פעם שאתה נתקל בה). 8)
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים טוב עכשיו אני מתחיל לעבוד על תוסף לFF שמחליף את כול התמונות לתמונה סקסית במיוחד של שאוליקו
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מצטער אחי , נחזור לדיון המקורי - מי זאת הדס מורנו הזאת ? היא הייתה חברה של תום "מוגלי" אבני ?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים 2. יש לה שני יתרונות בולטים שלא ניתן להתעלם מהם. לא הבנתי את הבדיחה, תסביר לי? ??? סתם... :lol: היתרונות שלה בולטים מאוד, רק הומואים לא יבחינו ביתרונות שלה. :
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מצטער אחי , נחזור לדיון המקורי - מי זאת הדס מורנו הזאת ? היא הייתה חברה של תום "מוגלי" אבני ? כן. זרק אותה אחרי תקופה לא ארוכה במיוחד.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים טוב עכשיו אני מתחיל לעבוד על תוסף לFF שמחליף את כול התמונות לתמונה סקסית במיוחד של שאוליקו עומד לי.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים עוד טלנובלה מפגרת..מלאני פרס יפהפיה...היא דוגמנית במציאות למי שלא יודע. כל השאר לא משהואני אישית הכי אוהב אחריה את טלי שרון
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מי שם זה קייזרמן? לא הבמאי נכון? כי יש אחד קורע ומהמעט פרקים שראיתי הוא ממש מצחיק. חחח למי שראה תפרק האחרון הוא אומר סוס קוריאני... זה קייזרמן?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים לדעתי נפתלי משחק שם טוב וגם יש לו תפקיד דיי קשה!וגם בני מצחיק עם היציאות שלו! אבל זה שהוא אומר סוס קוראני זה לא הופך אותו לשחקן יותר טוב! זה מה שאמרו לו להגיד!
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מזל ששרון אלכסנדר החליף את טוביה צפיר אתם יכולים לדמיין לעצמכם את הדוב פנדה הזה וגלית גיאת מתחרמנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.