פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים השאלה שלי היא כזאת האם זה יהיה יפה אם אני יעשה חיטוך למאז שלי.. ואני יעשה במקום פרספקס אני ישים רשת..האם זה אפשרי? האם זה יפה?תנו את דעתכם כאן..
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים אפשרי? בטח.מקורי? יותר מחלון, זה בטוח.יפה? טוב, זה תלוי ברשת, בחיתוך, כמה טוב אתה עובד, וכמובן מעל הכל - בטעם האישי שלך.אתה יכול לנסות ליצור דגם של המארז בתוכנות הדמיה כמו sketchup, ולבדוק פחות או יותר איך זה יראה.בנוסף, אתה מוזמן לפנות ל-pro modder מהפורום, יכול להיות שהוא יוכל ליצור עבורך את הדגם הממוחשב.בהצלחה!
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר כמו שטופ-גאן אמר לעלות תמונות.. אז היא אחת פרונט + למעלה (לא משהו אני יודע) והשנייה צד שמאל +למטה (גם היא אני יודע לא משהו)
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים רשת לבד? נא זה לא יפה. אני עשיתי באחד המחשבים שלי דוגמה בדלת במארז שלי , אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, פרצוף , סמל או כתוביות.. את הדוגמה אתה עושה על הדלת הקיימת , לאחר מכן אתה מחבר את הרשת מתחת. ומתחת לרשת אתה שם פרפספקס. הינה דוגמה.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים זה שלך??אם כן - אתה פשוט תותחמאיפה אפשר להשיג רשת כזאת? (אני לא מתכוון לקנות פח, אני רוצה רשת ישרה)
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים בקשר לרשת . אני לא בטוח שתוכל למצוא אותה בארץ. אני קניתי סטוק שלה עוד שגרתי בארה"ב אני יברר לך.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אכן רשת זה דבר יפה.. (במיוחד בSHARK של TT ) בכל מקרה אפשר להשיג את זה במוסכים לשיפור רכבים בחנויות כגון אופיס דיפו וכו' (תקנה איזה סלסלה בגודל המתאים, ותשתמש ברשת, כמו שאני עשיתי..)
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אם תחליט שכן אז הנה מדריך נחמד בישבילךhttp://www.wizdforums.co.uk/showthread.php?t=305
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.