עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח של גיגהביייט 8iexp

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע עד כמה אפשר להעלות את הוולטז' בCORE בלוח הזה?

כי ב8ihxp אני יודע שאפשר רק

+0.100 מישהו אולי יודע בקשר ללוח הזה, אני רוצה לקנות אותו ואני מחכה לתשובה,

תודה מראש! ;)

פורסם

1.7 וולט זה המקסימלי , ולגבי הHXP , עדכון ביוס יכול לשנות את המתח המקסימלי .

פורסם
  • מחבר

1.7 וולט זה המקסימלי , ולגבי הHXP , עדכון ביוס יכול לשנות את המתח המקסימלי .

תודה, אבל אי אפשר יותר, אולי עם עדכון ביוס, ונראה לך שזה יספיק אם אני יעלה את הבאס ל133?

תודה שוב!

פורסם

לרוב מעבדי northwood מספיק 1.65 וולט כדי להגיע ל133 מגהרץ . אתה לא צריך יותר מזה . אם אתה מתכנן לעבוד על 150 , או על תדרים יותר גבוההים , אז כבר תצטרך מתח יותר גבוה .היו גם מקרים שלא היית צריך להעלות את המתח כלל וכלל כדי לעבוד על 133 . איזה מעבד אתה מתכוון לרכוש ?

פורסם
  • מחבר

לרוב מעבדי northwood מספיק 1.65 וולט כדי להגיע ל133 מגהרץ . אתה לא צריך יותר מזה . אם אתה מתכנן לעבוד על 150 , או על תדרים יותר גבוההים , אז כבר תצטרך מתח יותר גבוה .היו גם מקרים שלא היית צריך להעלות את המתח כלל וכלל כדי לעבוד על 133 . איזה מעבד אתה מתכוון לרכוש ?

בהתחלה רציתי 2 אבל אמרו לי שלא בטוח שאני יגיע לבאס של 133 אז נראה לי 1.8

פורסם

אל תהיה כל כך בטוח שה1.8 יסגור לך 133

הסדרה שיש כרגע בארץ כנראה גרועה לאוור . ואני מדבר רק על מעבדי איסטרוניקס . תנסה לבדוק אלטרנטיבות אחרות , אפילו שלא תקבל אחריות לכל החיים , זה פרט שולי בכלל .

פורסם
  • מחבר

אל תהיה כל כך בטוח שה1.8 יסגור לך 133

הסדרה שיש כרגע בארץ כנראה גרועה לאוור . ואני מדבר רק על מעבדי איסטרוניקס . תנסה לבדוק אלטרנטיבות אחרות , אפילו שלא תקבל אחריות לכל החיים , זה פרט שולי בכלל .

מה זה אלטרנטיבות אחרות?

פורסם

יבוא אפור , כתום , סגול , או בז' עם נקודות אדומות זוהרות בחושך . כל דבר שהוא לא של איסטרוניקס . שזה אומר חיון נראה לי , בKSP מוכרים מעבדים שהם לא מאיסטרוניקס נדמה לי , מי עוד יש לנו בארץ .... תנסה לבדוק אופציה של הזמנת מעבד מחוץ לארץ .

פורסם
  • מחבר

יבוא אפור , כתום , סגול , או בז' עם נקודות אדומות זוהרות בחושך . כל דבר שהוא לא של איסטרוניקס . שזה אומר חיון נראה לי , בKSP מוכרים מעבדים שהם לא מאיסטרוניקס נדמה לי , מי עוד יש לנו בארץ .... תנסה לבדוק אופציה של הזמנת מעבד מחוץ לארץ .

ואם הוא ישרף? לא עדיף לקחת של איסטרוניקס?

פורסם

נכון להיום זה המצב : איסטרוניקס לא ממש טוב לאוורקלוק

פורסם
  • מחבר

נכון להיום זה המצב : איסטרוניקס לא ממש טוב לאוורקלוק

למה שאני לא יגיע ל133 ?

נראה לי מוזר, בהתחשב שיש כאלה שהגיעו להרבה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים