עבור לתוכן

איך אפשר לבדוק מה הילד שלי עושה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי?

תודה מראש

זה מאד חשוב לי...

פורסם

יש תוכנה מסויימת ש"מצלמת" את כל הפעולות שנעשות במחשב, אני שכחתי איך קוראים לה לצערי...

אני אברר מחר עם חבר שלי בקשר לתוכנה ואני אערוך את ההודעה בהתאם.

פורסם

יש תוכנה קטנה שקוראים לה family keylogger שפשוט כל מה שעושים במחשב נרשם בקובץ TXT... כל מה שאתה מקליד וכל האתרים שנכנסים אליהם...

בנוסף יש בתוכנה אפשרות להעלים אותה מהטסק מנג'ר ובעצם להשאיר אותה בלי שום סימן שהיא פועלת....

יש גם כאלה יותר מתוחכמים... אבל זאת תוכנה שאני מכיר....

פורסם

בבקשה

http://www.spy-monitoring.com/spy-buddy/

חבל שלא עוד הרבה הורים עושים כמוך.. היום כל לינק וכל אתר כמעט מפנה לאתרי סקס או שאר אתרים שילדים לא צריכים לראות וצריך לעקוב אחרי הילדים כי כל המידע הזה פשוט פתוח בשבליהם ביותר מדיי קלות..

עוד המלצה היא פשוט לבנות שרת DNS ופשוט לסגור את כל האינטרנט בפני הילד ולתת לו רק אתרים מאושרים..

כמובן ממולץ מאוד שתגביל את הזמן של הילד שלך על המחשב שלא יתמכר.

פורסם

לדעתי זה יהיה טעות לסגור לפניו את כל האינטנרט ולתת לו כניסה רק לאתרים מאושרים... מה על כל אתר שהוא ירצה להיכנס אליו הוא יצתרך להטריד את האמא רק בשביל שתאשר אותו?

חוץ מזה שהם יחסמו לו גישה לאינטרנט הוא ישיג את הגישה בדרך כזאת או אחרת.... וגם אם הוא לא ישיג גישה אז הוא ישיג הרבה פורנו בקאזה או משהו....

אבל הכל גם תלוי בבן כמה הילד....

אני יודע שאם אמא שלי היתה חוסמת לי את האינטרנט ומשאירה רק אתרים מאושרים הייתי עושה שני דברים:

1. מוצא את הדרך לעקוף את זה... לכל תוכנה יש איך לעקוף אותה... וגם התוכנות משתמשות בסיסמא כדי שתוכלי לאשר אתרים או לחסום או לשנות הגדרות כאלה ואחרות... הייתי משיג את הסיסמא (לא כזה בעיה משתמשים בתוכנה שהזכרתי בתגובה למעלה)

דבר שני שהייתי עושה זה משגע את אמא שלי כל 5 דקות שתכניס אתר למאושרים כי יש לי עבודה לביצפר או סתם כי אני רוצה להוריד משחק... אני מבטיח לכם שהאמא תתיאש קודם...

פורסם

זה די נכון

אז יש המלצה אחרת שהרבה המליצו

לא לשים מחשב בחדר של הילד. לשים אותו במקום שבו ההורים יכולים לראות מה הילד עושה ולפקח עליו.

הכל אפשר לעקוף נכון אבל קשור הגיל שלו וההבנה שלו.

פורסם

רגע!

אם הוא יתקין תוכנת keylogger אז זה ישמור רק את ההודעות שהילד כותב ולא את מה ששולחים לו ואז יהיה קשה לפענח אותם!

אני הייתי ממליץ להפעיל תוכנה שאומרת את הססמאות איסיקיו שנמצאות על המחשב ולהיכנס ולראות את ההיסטוריה!

או להתקין RADMIN ולהיכנס דרך מחשב אחר!

אבל רק שתדע זה פגיעה בפרטיות! ואם הילד יגלה את זה אז זה לא יהיה טוב!

ומה יש לכם אנשים נגד פורנו?

פורנו זה בריא! כל בנאדם נורמאלי חובב פורנו!

פורסם

לא לילדים בני 10-11.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לכולם על התגובות

ועוד משהו

family keylogger- לא מראה את הצד השני של הצ'ט וגם נראה לי יותר מדי בסיסי

spy-buddy- יש אפשרות לראות את ההתכתבות בICQ, MSN MASSENGER, YAHOO MASSENGER... ולא בצ'טים רגילים כמו של הצ'ט של תפוז או נענע שזה מאד יעזור לי

ושוב תודה

פורסם

אני מכיר את invisible keylogger שיודע גם לצלם את המסך והיסטורית גלישה באינטרנט.

בקשר ל-ICQ פשוט בודקים לילד את ההיסטורי.

אני אישית לא ממליץ על זה כי זאת פגיעה חמורה בפרטיות והילד מתישהו יגלה ולא יעבור על זה בשתיקה

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם על התגובות

ועוד משהו

family keylogger- לא מראה את הצד השני של הצ'ט וגם נראה לי יותר מדי בסיסי

spy-buddy- יש אפשרות לראות את ההתכתבות בICQ, MSN MASSENGER, YAHOO MASSENGER... ולא בצ'טים רגילים כמו של הצ'ט של תפוז או נענע שזה מאד יעזור לי

ושוב תודה

::) ::):screwy::nono:

אם הילד רוצה לדבר עם חבר שלו על משהו פרטי (שלא קשור דווקא לפורנו) שהוא לא רוצה שתדעי ?

אם החבר שלו מספר לו משהו אישי ? למה אתה רוצה לחדור לפרטיות שלו ?

חסימה של אתרי סקס זה נכון בהחלט , אבל חדירה לפרטיות ולשיחות שלו עם חברים ? את היית רוצה שהוא יאזין לך בטלפון בזמן שיחה ? אני בטוח שלא ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים