פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים כמו שאומרת הכותרת : היכן ניתן למצוא DREMEL (דרמל) מקורי הכי זול שיש? אני לא רוצה Wolf או יונדאי...רק את המקורי איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול? (לא נטען) עוד שאלה: אני רוצה לעשות חיתוך למארז, יש לכם אולי צורות יפות לאללה להביא לי? יש פשוט כ"כ הרבה אני לא יודע מה להחליט
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים תנסה לבדוק אם אתה יכול להביא את הדרמל מחו"ל...ובאיזה סגנון של צורות אתה רוצה?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר תנסה לבדוק אם אתה יכול להביא את הדרמל מחו"ל... ובאיזה סגנון של צורות אתה רוצה? אמא שלי נוסעת לחו"ל עוד יום-יומיים ...היא נוסעת לארה"ב להגיד לה להביא לי משם? :s05: עריכה: אני מעדיף את זה בתור אופציה אחרונה כי היא תחזור עוד חודש...ואני רוצה להתחיל לעבוד אם אתה מבין אותי אז אם אפשר הייתי רוצה לדעת מה הכי זול בארץ
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים תעשה סיבוב באינטרנט אולי תמצא אותו בזול באיזו מכירה קבוצתית או פומבית .........אל תינעל רק על המקורי ..... אם זה רק למטרות מודינג אז הוולף או היונדאי יכולים להספיק מאוד אם אתה יודע לעבוד ולא להרוס מכשירים
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר The_overclocker, הם עדיין מוכרים את זה ב-350 ש"ח ב-ACE? אם כן מצידי מחר אני הולך לקנות
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים עדיף לך לקנות מ LEDICO , חנות יותר רצינית , יש להם שם את כל החלקים , אם יקרה משהו לדרמל הם מסדרים מהר בניגוד ל ACE שצריכים להביא את הכל מיוחד מחו"ל.אני לא כל כך בטוח אבל אני חושב שהאחריות בACE היא לשנה.ב LEDICO היא לשלוש שנים.www.ledico.co.ilאם אתה יכול לקנות את הדרמל מחו"ל אז תקנה , זה עולה שם חצי מחיר .הדגם הכי טוב שם עולה כמו הדגם הכי פשוט בארץ.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים עדיף לך לקנות מ LEDICO , חנות יותר רצינית , יש להם שם את כל החלקים , אם יקרה משהו לדרמל הם מסדרים מהר בניגוד ל ACE שצריכים להביא את הכל מיוחד מחו"ל. אני לא כל כך בטוח אבל אני חושב שהאחריות בACE היא לשנה. ב LEDICO היא לשלוש שנים. www.ledico.co.il אם אתה יכול לקנות את הדרמל מחו"ל אז תקנה , זה עולה שם חצי מחיר .הדגם הכי טוב שם עולה כמו הדגם הכי פשוט בארץ. לפי מה שהבנתי מהאתר חלק מנקודות המכירה שלהם זה ב-ACE... : וגם אין מחירים באתר.. מישהו יודע כמה עולה הציר הגמיש והסטנד שלו?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים תתקשר ל LEDICO ותברר.תגיד שאתה מעוניין לקנות מהם , כי לפעמים הם לא רוצים לפרסם מחירים.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר נכנסתי ל- LEDICO , ולא רשום מחירים !אז ניסיתי לברר לגבי אמצעים ליצירת קשר , והם לא משאירים טלפון לבירורים !מישהו אולי יודע מה המספר שלהם, או כמה המולטיפרו עולה ? נ.ב.נראה לי שאני אלך בסוף על WOLF ...אז מה הכי זול לזה, ומאיפה?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר התקשרתי אליהם והם אומרים שזה עולה 531 ש"ח ברוטו או משהו כזה... קיצר בולשיט נראה לי אני אלך על WOLF , אבל מאיפה את זה אני משיג הכי זול? יאללה כבר בא לי לעבוד על המארז שלי! חחנ.ב.למה האתר של הום סנטר לא פועל לי? מישהו יודע מה המספר שלהם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.