פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים שם הלוח אם שלי לא מופיע ב- cpu z וגם לא ב- everestאיך אני יכול לדעת איזו חברה לוח האם שלי ? אני יודע שזה צ'יפסט v845de2 תודה !
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר תפתח ת'מארז ורוב הסיכויים שהדגם והחברה מופיעים על הלוח...פתחתי, לא מופיע השם, מופיע לי רק הצ'יפסט ושזה AGP
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר יכול להיות FC ? יש חברה כזאת ? יכול להיות שזה קיצור של foxconn ? הם מייצרים בכלל לוחות ?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים לא מצאתי שום תוצאה בגוגל עם v845de2 ...אתה בטוח שזה הצ'פיסט?עריכה:~~~~~~~~~~~;;המעבד שלך הוא בסוקט 370? לאחר חיפוש FC MOTHERBORADמצאתי את האתר הבאהhttp://www.flipchip.net/Motherboards.htmFC זה קיצור של flipchipאיזה מעבד יש לך?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים צריך להיות כתוב דגם או משהו רשום על הלוח עצמו ולא על ציפסט.אם תוכל לתת תמונה זה יכול לעזור מאודאבל ראיתי הרבה לוחות כאלו לצערי שלא מסומן עליהם פשוט כלום והחברה כל כך מתביישת במוצר שלה שלא מפרסמת את הלוח או דגם. במילים אחרות. לוחות זולים שחנויות ישראליות אוהבות לדחוף בשביל לחסוך כסף על הלוח ולעשות קופה על הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.