עבור לתוכן

בעיות ושאלות לגבי רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

טוב, אז את הבעייה האחרונה שפירסמתי כאן הצלחתי לפתור בעצמי, אך יש לי עוד בעייה אחת ושאלה אחת בנוגע לרשת החדשה שיש לי בבית:

1. אבא שלי הוא עצמאי, ואנחנו חולקים את אותו חשבון אינטרנט, לכן מתי שאני מחובר הוא לא מסוגל להתחבר ולהפך, לפני הקמת הרשת הייתי משאיר את המחשב להוריד קבצים בלילות ומשאיר תוכנה שתכבה אותו בשעה מסויימת בבוקר, אבל כעת שהנתב הוא זה שאחראי על הרשת אינני מסוגל לעשות זאת יותר, האם ניתן לשלוח פקודה לנתב לנתק את החיבור בשעה מסויימת מוגדרת מראש ? או שיש דרך אחרת כלשהי לעשות זאת ?

2. כאשר אני מנסה לגשת לחדר השינה המרוחק במקצת מהחדר בו נמצא הנתב, החיבור האלחוטי מתנתק, האם ניתן לתקן בעיה זו וכיצד ?

תודה מראש לכל העונים :xyxthumbs:

פורסם

1. לפני הכל - אם יש לך נתב הוא אמור לחלק את החיבור ולאפשר לשניכם לגלוש (בהנחה ששניכם מחוברים אליו)...

אין תכונה מיועדת כזאת בנתב, אבל קרוב לוודאי שיש לך את פונקציית LEASE TIME בנתב שבעצם אומרת כמה זמן יוכל לקוח להיות מחובר לראוטר.

נסה לשחק עם זה.

כדי לאפשר את הדבר - סדר שהמחשב שלך יקבל כתובת IP מהנתב (IP דינמי) וקבע את הLEASE TIME שיינתן ללקוחות המתחברים.

2. כנראה שיש מכשול כלשהו - בטון, טלפון אלחוטי או אפילו אקווריום שמחליש את החיבור שם... אפשר לקנות אנטנה או מגבר לנתב וראות אם יש שיפור אבל אני מניח שזה לא רלוונטי לך כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים