פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אני אסביר למה אני מתכוון - לפני כמה שנים, כשקפצתי לביקור אצל סבתא, גיליתי שיש לה בבית טלויזיה של Nokia. הופתעתי מאוד אבל לא כמו שהופתעתי כאשר גיליתי שחברת Bosch (כל כלי כלי!) הוציאה פלאפון GSM לפני כמה שנים. מה שגם היום גיליתי של-Samsung יש חטיבת מכוניות הנמכרות בקצב מטורף ביפן ובקרוב מגיעות לאירופה.ספרו והפתיעו גם אתם עם פניני מידע לא חיוני דומה, על חברות ומוצרים שפשוט....לא מתקשרים.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים 70 אחוז מהמוצרי חשמל הנמכרים בארך הם של יצרן סיני ללא שם ובארץ מדביקים להם שמות של חברות מתות.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים נוקיה באמת ייצרה שפורפרות CRT בזמנו, החברה בה אני עובד יבאה אותם.סמסונג מייצרת המון מכוניות, אבל ראיתי אותן רק כשהייתי בקוריאה, לא בשום מקום אחר.תיקן: אני חושב שראיתי אחת בארץ.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים יש כ"כ הרבה דברים כאלה...למשל יונדאי, שיש להם כל דבר ממכוניות ומסכי מחשב עד לעטים (כן,עטים!)
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר החברה הכי "מגוונת" היא Virgin. גם משקאות, גם חנויות מוזיקה, גם משחקי מחשב בעברה (Dune 2!), גם מכונות כביסה, ואפילו מחלקת טיסות.ד"א, לזה שמעלי - היה לי משקפי שמש של ימאהה 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.