פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים ממה שראיתי יש 2 חנויות אינטרנט ישראליות שמוכרות אבל אבא שלי רוצה לקנות בחנות נורמלית. לשקם אלקטריק יש רק את הדגם 512 מגה ובכל שאר החנויות בכלל לא שמעו על החברה יש בהנדי בת''א- דיזינגוף סנטר או שתפנה אלי 054-5417575
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר תודה על העזרה!אפשר בבקשה טלפון של החנות? (לא משהו אישי, פשוט אני מעדיף לקנות בחנות)
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים רק כדי שאני אהיה בטוח, ארקדיה היא היבואנית הרשמית של IRIVER בארץ נכון?נכון
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר טוב דיברתי עם ארקדיה..הם לא יודעים מתי יגיע T10 וגם אין להם IFP במלאי נראה לי אני אקנה IAUDIO G3 וזהו!עריכה: אתה בטוח MP MASTER שיש בהנדי?ממה שאני רואה באתר http://www.handystore.co.il/ אין להם
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר כן צלצלתי ואף אחד לא ענה בינתיים עריכה: צלצלתי ואמרו לי מחירים ממש יקרים: 1190 ל1GB ו990 לחצי ג'יגה :
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אל תדאג כבר הרצתי מספיק פעמים..יש שם רק חנויות אינטרנטהשאלה אם יש אפשרות לשלם לשליח את המחיר המלא של ההזמנה ולא לשלם דרך האינטרנט לחנויות (לא שזה הכי אידיאלי, כי זה עובר דרך ולא ישר דרך החנות )
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים תחכה, בקרוב יהיה יבוא שותף של מוצרי IAUDIO לארץ, שמעתי את זה ממקור אמין!תחכה, תתאפק, אחרי שיהיה יבוא שותף המחירים ירדו וכל חנות שנייה תחזיק את המוצרים.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר למה שירדו המחירים? בחו"ל המחירים דומים..וIRIVER שנמכר בארץ בצורה יותר נרחבת לא נמכר בזול עריכה: התכוונת לשותף, ואני משום מה נדבקתי לשוטף
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אל תדאג כבר הרצתי מספיק פעמים..יש שם רק חנויות אינטרנטהשאלה אם יש אפשרות לשלם לשליח את המחיר המלא של ההזמנה ולא לשלם דרך האינטרנט לחנויות (לא שזה הכי אידיאלי, כי זה עובר דרך ולא ישר דרך החנות )הדרך היחידה לשלם זה אשראייש מקומות נדירים שמאפשרים לך לשלם לשליח אבל זה גם עולה יותראו לסוע אליהם ולשלם להם בחנות פיזית
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אל תדאג כבר הרצתי מספיק פעמים..יש שם רק חנויות אינטרנטהשאלה אם יש אפשרות לשלם לשליח את המחיר המלא של ההזמנה ולא לשלם דרך האינטרנט לחנויות (לא שזה הכי אידיאלי, כי זה עובר דרך ולא ישר דרך החנות )אחי דיברת איתי על זה הרבה בפרטי ....תקשיב אתה יכול לראות האתרים של חנויות איפה הן נמצאות....אז אתה יכול לסוע לשם או למחסנים לשלם שם ולקחת במקום (זה מה שאני עשיתי) ומניסיון שם אתה יכול להתמכח על המחיר או לקבל מתנה .....זה הברירה היחידה שלך אם אתה לא רוצה להזמין באנטרנט.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר רגע קנית אחרי שהזמנת באינטרנט או שפשוט נסעת לשם וקנית שם?הכוונה שלי אם יש שם עם מי לדבר בכללומה הכוונה יכול להתמקח או לקבל מתנה?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר טוב יבנה זה רחוק ליהשאלה אם החנות ביהוד גם פועלת ככה (SHOPTIME.CO.IL)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.