פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים שלום יש לי דיסק מקורי של המשחק ולאחר ההתקנה הוא מראה לי כול פעםהודעה על קבצי סאונד חסרים כול פעם מס' אחר פעם 23 פעם רק 3 ופעם 2אני לא מבין על איזה קבצים מדובר בכללמישהו יכול לעזור[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר אגב מי היבואן של זזה שאני יכול לדבר איתו פשוט זרקתי את האריזהואני צריך רק טלפון שלהם
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אוליי תוריד אותו באימיול אבל בהתקנה תתין לו cd-key מקורי? : זה לא ווארז, כי אתה משתמש בcd key שלך.......ואתה מוריד רק בשביל להשלים את הקבצים
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים המספר טלפון לא נמצא באריזה הוא נמצא בחוברת... אל תגיד לי שזרקת גם את החוברת כן ? חחבכל מיקרה היבאון זה הד ארצי...
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר מדובר במשחק שנקנה בניו יורק אז אין קשר להד-ארציחוצמזה שהתקשרתי אליהם ואחד הטמבלים שם אמר לי לשלוח אליו את הדיסקחחחחחח הוא באמת חושב שזה מה שאני יעשה?!
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים למה שלא תשלח איליו את הדיסק ? מאיפה הוא ידע שזה מניו-יורק ? ואז הם ישלחו לך אחד חדש....
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מדובר במשחק שנקנה בניו יורק אז אין קשר להד-ארציחוצמזה שהתקשרתי אליהם ואחד הטמבלים שם אמר לי לשלוח אליו את הדיסקחחחחחח הוא באמת חושב שזה מה שאני יעשה?!תעשה מה שאמרתי לך
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר תעשה מה שאמרתי לךזה מה שאני יעשה באמת אין לי כוח אבל לחכות עד שזה ירד כי זה משחק ישןטוב אין ברירה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.