פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים היי אנשים,משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר.איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ?יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע.אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30.אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ??תודה
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים היי אנשים,משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר.איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ?יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע.אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30.אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ??תודה you got it!
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים לא יודעאהל מה שאני יודע שבסרבר של אינטרנט זהב הפינגים קופצים מאד 50 - 1000
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים הגעתי למסקנה שקיים קשר כלשהו בין ה Refresh Rate לפינגים בחלונות XP, אך ורק במשחק הזה.מצד שני, יש כאלה שטוענים שדרייברים לא מעודכנים של כרטיס הקול יכולים לגרום לבעיה... זה תלוי, עובדה שעד היום לא סידרו את זה.נסה לשחק ב60 הרץ ותגיד מה קורה...
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים הנה משהו שהכנתי בשבילך...מקווה שיעזורhttp://planet.nana.co.il/warmac/כל הזכויות שמורות לILF.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים זה לא קשור למערכת הפעלה.זה יישמע מאוד מוזר אבל זה נכון.פתרון מוכח.תכנס למשחק ב- OpenGL ואז תחליף ל- D3D ושוב ל-OpenGL וזה יעבוד. אבל אחרי כל החלפה אתה תצטרך להתחבר לשרת.אני לא עובד עלייך, אני משחק כבר שנה וחצי וזה פתרון בדוק. אולי לא למקרה הספיציפי שלך. אצלי זה עבד.עומר
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לך ל control panel > sound and audio devices properties > speaker settings > advanced >performanceושם תוריד את ה Hardwere acceleration ל None והנה לך פינג נורמלי ב CS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.