פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים שיר: Late Goodbyeאלבום: Signs of Lifeלהקה: Poets of the Fallשיר הסיום מהמשחק MAX PAYNE 2
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר תודה על ההמלצות אך לצערי אני מחפש משהו אחר, יותר מלודי ועם פחות מילים. דוגמא טובה היא מוזיקת הרקע של משחקי טום קלנסי למיניהם ובמיוחד GHOST RECON ו-RAINBOW SIX. כמו כן אני מחפש מוזיקה שדומה למוזיקה ב-RED ALERT 2 ומשחקים דומים.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים תודה על ההמלצות אך לצערי אני מחפש משהו אחר, יותר מלודי ועם פחות מילים. דוגמא טובה היא מוזיקת הרקע של משחקי טום קלנסי למיניהם ובמיוחד GHOST RECON ו-RAINBOW SIX. כמו כן אני מחפש מוזיקה שדומה למוזיקה ב-RED ALERT 2 ומשחקים דומים.מוזיקה מניד פור ספיד מעניינת אותך?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר מוזיקה מניד פור ספיד מעניינת אותך?יכול מאוד להיות. יש לך המלצות ספסציפיות?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים שיר: Late Goodbye אלבום: Signs of Life להקה: Poets of the Fall שיר הסיום מהמשחק MAX PAYNE 2 שיר נחמד אבל אם כבר MP2, תוריד את הת'ים (עם הכינורות). משהו מצמרר... חזק בטירוף. מוזיקה מניד פור ספיד מעניינת אותך? ROFLMFAO... מאוד שקט ומלודי, עם מעט מילים...
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים Orphaned Land - The Calm Before the Flood אחלה שיר וחבר שלי מתעקש שזה מTotal War , ככה שזה נראה מתאים .
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים Orphaned Land - The Calm Before the Flood אחלה שיר וחבר שלי מתעקש שזה מTotal War , ככה שזה נראה מתאים .אכן אחד טוב.יש גם את Orphaned Land - Rainbow
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים המוזיקה בBALLERIUM(אם אני לא טועה אתה יכול להוריד קטעים ממנו מהאתר שעשה את המוזיקה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.