עבור לתוכן

בעיה קטנה ב IDE (ניראה לי..)(אם יש לכם גם כח להתחיל לקרוא..)

Featured Replies

פורסם

אחים שלי.. יש לי צורב וסידי רום.. אבל שניהם לא פועלים לי באקס פי פרו! אין לי מושג למה.. ניראה לי שהכבל IDE שלי נידפק.. אבל כשהחלפתי בין הסידי רום והצורב לבין שני ההארדיסקים שלי.. אז זה כן קרא לי את ההארדיסקים ואת הצורב והסידי רום לא! :-\

עוד הסבר:

בביוס.. עשיתי שהמחשב שלי יחפש אוטומטית סידי רום וכאלה(אתם יודעים למה אני מתכוון..).. אבל כשהמחשב פועל.. אז הוא מוצא לי רק את ההארד דיסקים שלי.. ואללה לא יודע מה קורה פה.. מוזר.. בווינדואוס 98 זה כן קרא לי.. אבל הוא עושה לי ים של בעיווווות! :'( :(

בבקשששששה ממכם אחים שלי!!! תעזרו לייי! אני לא יכול לשחק ג'י טי איי 3.... אבל לא רק זה.. אני לא יכול להתקין שום דרייבר...

פורסם

זה יכול להיות כמו שאמרת הכבל ide

אבל לא נראה לי שזה זה

פשוט אתה יודע מה?

יכול להיות שזה לא מחובר עד הסוף הפלסטקים או החיבורים פשוט תפתח תנסה חזק חזק לחבר הכל מחדש נאי מאמין שזה יעבוד

ולא הבנתי את הבעיה עם הגי טי אי

פורסם

אפשר בביוס לבטל כל ערוץ IDE בנפרד, אולי ביטלת את המשני.

פורסם
  • מחבר

חזק חזק עד הסוף.. וג'י טי איי פועל לי רק עם דיסק..

לא ביטלתי.. איך אני יכול לבדוק..?

פורסם
  • מחבר

סליחה.. אבל שכחתי להוסיף שכשאני מגיע לווינדואוס.. מוצג לי בחלון "המחשב שלי" כונן די וי די רום שאין לי בכלל.. יש לי רק צורב דפוק.. וסידירום..

פורסם

סליחה.. אבל שכחתי להוסיף שכשאני מגיע לווינדואוס.. מוצג לי בחלון "המחשב שלי" כונן די וי די רום שאין לי בכלל.. יש לי רק צורב דפוק.. וסידירום..

אני יכול לעלות על הדעת מספר סיבות:

1. אולי הם לא מג'ומפרים כמו שצריך.

2. כבלי המתח לא מחוברים טוב.

3. תנסה לשים אותם על ערוצי IDE שונים ולא את שניהם על אותו ערוץ..

4. שחק עם ההגדרות בביוס עד שהוא יזהה לך אותם כמו שצריך...

5. זה מה שעלה לי בראש עכשיו, אם יהיה לי עוד אני אוסיף... בהצלחה

פורסם

רגע לא הבנתי עם הביוס כן מזהה אותם או שלא?

פורסם

אני רק יכול להגיד לך שלפעמים הלוח כן מזהה את הCD בהתחלה (רואים הודעה בסגנון DETECTED CD ROM...) אבל אם נכנסים לBIOS לא מופיעים הנתונים של הCD. אני לא יודע למה זה, אבל זה לא צריך להדאיג אותך, כל עוד אתה מצליח לעבוד איתו בWINDOWS. במקרה כזה, אגב, יש אפשרות לעשות BOOT מהCDROM.

פורסם
  • מחבר

טוב אני חייב לציין ששיגעתם אותי..

כשאני מגיע לביוס.. ואני עושה שזה ימצא לי דרך הביוס הוא כן מוצא.. אבל כשהמחשב פועל אז הוא לא מוצא.. הוא אומר NONE.. גם לצורב וגם לסידי רום..

הם מג'ומפרים כמו שצריך.. מאסטר סלייב.. כבלי המתח לחוצים חזק חזק!

פורסם

ב-DEVICE MANAGER של WINDOWS יש לך שני ערוצים (PRIMARY ו-SECONDARY) תחת IDE ATA/ATAPI ?

פורסם
  • מחבר

אנערף!!

פורסם
  • מחבר

זהו אחים שלי!! פתרתי את הבעיה!! זה היה כבל מעפן!!(חדש! אבל מעפן..)

שמתי כבל ישן!! שנישבר לי בכלל... ויש לו רק כניסה אחת.. שאני יכול לחבר.. והסידירום פועל!! יש! אבל תודה לכם אחים שלי שניסיתם לפחות!

פורסם

אני מזהיר אותך בזאת:

א. אתה לא כותב כותרות ענייניות.

ב. אתה מציף את הפורום בהודועת ספאם.

ג. אתה לא עושה שימוש באופציית העריכה שוב ושוב ומציף ללא סיבה.

אם תמשיך כך אני אאלץ להרחיק אותך.

נ.ב אני מציע שתעבור על כללי הפורום ועל התקנון עליו , להזכירך, אתה חתמת כאשר נרשמת לפורומים שלנו:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=register

פורסם
  • מחבר

אח שלי.. אני לא מבין מה אתה רוצה ממני.. ואין לי כח לקרוא את כל זה!! יש לי הרבה דברים לעשות! ומה זה ספאם?? ולמה אתה מתכוון שאתה אומר שאני מציף?? ככה אתה מכניס לי סרטים רעים..?? רק בשבילך אני אקרה את התקנון המעפן הזה.......

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אתה עושה צחוק??? קראתי וזה סתם מעפן!! כל זה אני יודע כבר! לא לקלל.. ולא להפליץ שלא כצורך.. מה אני ילד קטן....? בחיית.. תעשה לי טובה.. אני עייף.. קראתי את זה וזה לא שינה אצלי כלום.. טוב אני לא יודע על מה אתה רוצה להרחיק אותי.. לא עשיתי שום דבר רע.. תעשה מה בראש שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים