פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אני לא רוצה להתחיל להסתבך וכל השטויות האלה אז תציעו הצעות שלא דורשות הרבה עבודה כמו חירור המארז :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים גם אני רוצה להתחיל לעבוד על המארז שלי, אבל אני רוצה להתחיל בקטן. יעני רעיונות קטנים ומגניבים שלא מצריכים הרבה נסיון בנושא.יש לי מארז ע-נ-ק של IBM עם 2 מאווררים מובנים. (המחשב למקרות שהוא ביתי הוא מחשב שבנוי להיות שרת). מה אתם אומרים?
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים קנה מאוורר תסמן אותו ע"י טוש בצורת עיגול קח מקדחה קדח 5 חורים 4 בפינות שעליהם אמור המאוור להתלבש עוד אחד באמה קח משיף או דרמל או מקדח כוס וקדח אחר כך שים את המאוורר ותבריג אותו.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים התקציב זה לא הבעיה. יש לי 700 שקל, אבל אני חוסך את הכסף הזה לג'י פורס לכן אני מעוניין במאוורר הכי זול שיש.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אני חושב שזה יתן לך כמה רעיונותhttp://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=41
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים או קיי, הורדתי את הדיאגרמות. רק אני ממש לא מבין מה אני אמור לעשות איתם...מישהו מוכן להסביר?
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מדפיסים אותם על נייר שקוף ומדביקים על המארז, אומדפיסים אותם וצובעים את המארז ע"פ הדיאגרמות, אוחותכים חלון ע"פ הדיאגרמות.וכמו כן אפשר לחתוך חורי איורור ע"פ דיאגרמות המאוררים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.