עבור לתוכן

פינגים גבוההים ברשת אלחוטית?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות..

חוץ מבעייץ הפינגים.

כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים?

התשובה: לא..

- ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic.

- מהירות אינטרנט 2mb.

- המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה,

חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%).

האם התקנתי את הרשת לא טוב?

האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)?

והאם כדאי להחליף לרשת חוטית?

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

שלום לכולם!

אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות..

חוץ מבעייץ הפינגים.

כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים?

התשובה: לא..

שיקרו לך

מה שרשת עושה זה לפצל את האינטרנט למספר מחשבים. משחקי רשת זה דבר שצורך ניצול גבוה של UPLOAD, כך שתמיד כשמישהו משחק ברשת במשחק רשת, שאר המחשבים יחוו איטיות מסויימת, ואם תהיה בשאר המחשבים פעילות גדולה (כמו הורדה או משחק רשת אחר למשל) אז גם אצל השחקן תהיה איטיות

בקיצור - עבדו עלייך, ואין לזה שום קשר לרשת חוטית או אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

לא, לא עבדו עליי.

אצל חבר שלי יש רשת אלחוטית, אני והוא משחקים בו זמנית באותו משחק רשת שאני רוצה לשחק עם אח שלי אצלי בבית והכל הולך חלק.

ככה זה אצל עוד רבים אחרים..

פורסם

לא, לא עבדו עליי.

אצל חבר שלי יש רשת אלחוטית, אני והוא משחקים בו זמנית באותו משחק רשת שאני רוצה לשחק עם אח שלי אצלי בבית והכל הולך חלק.

ככה זה אצל עוד רבים אחרים..

אפלואוד יותר גבוה

אין אימיול או משהו כזה שרץ ברקע (לרבות וירוסים/טרוייאנים/ספיוורים למיניהם)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות!

לא, לחבר הנ"ל :), אין אפלאוד גבוה או משהו כזה, אפלאוד רגיל כמו לכל אחד וניראה לי שכן יש לו וירוסים וכדו',

אפילו אין לו אנטי וירוס נורמלי..יש לו משהו מוזר.

עכשיו בקשר לבעייה,

גם שהמחשב הראשי (שמחובר לנתב ולמודם) מכובה,

למחשב המשני (המרוחק),

יש קפיצות פינג מאוד גבוהות בכל כמה זמן לכמה שניות.

פורסם

לי זה גם קורה ליפעמים, אבל זה רק כשהאנטיוירוס מתעדכן

כל כמה זמן?

פורסם
  • מחבר

כל 30-50 שניות לערך.

פורסם

נראה שיש לך בעית קינפוג בין הכרטיס לנתב. לך לממשק בשניהם ותבדוק . וד"א - אם יש לך כרטיס G וראוטר של אדימקס- אפשר לבטל שם את "מצב משולב של שידור בG ובB)".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים