פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים יש לי HALF LIFE 2 ואיתו נמצא גם המשחק Counter Strikeהצלחתי להיכנס רק ל-HL2 ולא ל-Counter Strikeאיך אפשר לשחק ב-CS לא ברשת רק נגד המחשב במצב בוטים או איך שלא קוראים לזהומה יותר יפה וחדשCounter Strike Counter Strike Condition ZeroCounter Strike Sourceאף פעם לא הצלחתי לשחק (ואני לא מדבר על משחק ברשת שצריך ת'סיסמה המקורית ואת הסטאם וכל השטויות האלה אני רוצה לשחק נגד המחשב מצב בוטים)במשך 3-4 שנים אני מנסה להתקין ולא מצליחשיחקתי פעמיים אצל חבר וזהו
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים כמובן שהגרסה החדשה ביותר(בינתיים) היא.Counter Strike Sourceעכשיו בקשר לשחק אם בוטים..*נמחק-וארז*
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים ישנה בהחלט אפשרות להוספת בוטים ל-Counter-Strike בעזרת התוסף PodBot. אני חייב להוסיף שהחוויה היא שונה להחריד ולא מתקרבת אפילו למשחק ברשת.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אין כזאת אפשרות בגרסאות רגילות לפי מה שאני יודע. אבל אפשר ב-Condition Zero.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים יש בסורס גם אפשרות, נראה לי אתה פותח שרת של בוטים ומשחק, אבל זה ממש לא מומלץ, אני במשחק רגיל בde_dust הורג 10 5 ומת פעם אחת, עם בוטים אני הורג 100 ומת 4
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים תעשה create server משם ועם קצת אנגלית תבין איך מוסיפים בוטים בוטים באים עם המשחק הוסיפו את זה באיזה עדכון
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים לCS:S יש בוטים מובנים, פשוט תיצור משחק חדש, עם אנגלית בסיסית אין בעיה ליצור משחק עם בוטים.לCS:CZ יש בוטים מובנים, פשוט תיצור משחק חדש, עם אנגלית בסיית אין בעיה ליצור משחק עם בוטים.לCS 1.6 אין בוטים מובנים, חפש ברשת zbots, או שתכנס לאתר של אחד מהקלאנים הישראלים או לאתר של 3דיוי,יש אותם כמעט בכל-מקום אפשרי.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר חבר נתן לי Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam בדיסק והמשחק עובד סוף סוף לא עולה לי ה-Steam הזה אני חייב לשחק ב-CS:S וב-CS:CZגם להם יש PodBot ?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אחי כתוב no Steam מה זה אומר PodBot ? (ברשת או נגד המחשב ? ) ב-CS:S וב-CS:CZ יש גם אפשרות לשחק נגד המחשב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.