פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אני הצלחתי להשיג עבודה דיי סבבה אני עובד במגלשות בקאנטרי קלאב בקריות, אני עובד 6 שעות ביום עם חצי שעה הפסקה ומקבל 100 ש"ח ליום ברמה העקרונית אני לא עושה כלום, ואם עובדים איתי עוד שני אנשים אני כל היום מתגלש, אם לא אני שומע בMP3, קורא עיתון או ספר עד שהיום עבודה נגמ
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים לי יש את העבודה הכי טובה: להיות יום שלם ילד טוב ולעזור להורים= 30 ש"ח :lol: בשביל ילד בן 12 זה טוב קשה להשיג עבודות בהולנד, ולא בא לי להיות בייבי-סיטר "אין עבודה, אין שפה, קשה, קשה!" ;D
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים כנ''ל 100 שקל כול שבועים D: רק להיות ילד טוב של אמא רק אם אני יצליח לחסוך קצת סוף סוף הכפול ליבה בדרך !
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אין שום חוק שמגן עליך מעבר לשעה ה-9 כמו שכתוב שםזה אומר שאחרי 9 שעות המעסיק אפילו יכול לא לתת לך שכר...הכל תלוי במעסיק...אני עובד במסעדה חאפרים, אני יודע שלחברים שלי נתנו לפעמים 16 שעות ...אבל לא שישי-שבת
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים יופי, ובמקום שאני עבדתי, עבדתי לפעמים עד 1 בלילה, שאסור להעסיק יותר מאוחר מ22:00.ויש אנשים שעוברים ברמזור אדום, ויש אנשים שלא עוצרים בתמרור עצור.זה שאנשים לא פועלים לפי החוקים זה לא אומר שמותר לעשות מה שבא להם.ברור שזה תלוי במעסיק, אבל לך יש את הזכות להתלונן (לדווח) על המעסיק אם הוא עובר על החוק.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים זו לא עבודה טובה...אתה משתגע אחרי כמה זמן...פשוט משתגע....איתןלמה אתה חושב ככה?אתה מדבר מנסיון??
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אולי גם השכר בארה"ב יותר גבוה אבל גם עלויות המחיה שם יותר גבוהות....ועם זאת, מצבי פה טוב בהרבה משהיה בארץ.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים נוהג על טרקטור 8 שעות ביום 15 שח לשעה (120 שקל).......ממליץ לך להפסיק אבא שלי עבד פעם על טרקטורים וקומבאינים וזה דפק לו את הגב ולפני כמה זמן עשו לו בגלל זה ניתוח לקיבוע חוליות
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים סיימתי תיכון ויש לי שנה שלמה חופש, ולא מוצא עבודה :-Xיחסי אנוש גרועים, אז זה בכלל מוריד לי כמעט את כל האופציות....איזה עבודות יש שאני לא נמצא במגע עם אנשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.