עבור לתוכן

לוח אם הלך צריך חדש..אפשר המלצה?

Featured Replies

פורסם

שלום!

לאחרונה קניתי מחשב חדש בעל לוח אם MSI K8N NEO4 שעשה לי הרבה בעיות ובניהן לא לתת למחשב לעלות...לקחתי את המחשב לKSP, המקום שקניתי אותו

והם אמרו שצריך להחליף אותו...עדיין יש לי ביטוח והם יכולים להזמין לי אותו לוח או לוח אחר שאני רוצה ואם הוא יקר יותר אז בתוספת תשלום...שמעתי שהלוח DVI LANPARTY הוא טוב אז שאלתי אותם עליו ואמרו לי שהוא לא שווה....מה יש לכם להגיד? הטכנאי שלהם אמר לי שגם הלוח ששמו לי הוא לא מי יודע מה וכדאי לי משהוא יותר טוב....

אפשר המלצות למה כדאי לי לקחת?

פורסם

הNEO4 הוא אחלה לוח

אם אתה מתכנן OC עצבני אז עדיף את הDFI

פורסם

ה NEO4 הוא מהלוחות היותר טובים שיש היום ל939

הLANPARTY הוא אוברקלוקר טוב יותר, כך שאם זה חשוב לך-לך עליו. (אבל ההבדלים לא גדולים כמו שאנשים יגידו לך פה בדיון)

אם לא, תשאר עם הNEO4, קשה לי להאמין שלוח חדש יעשה לך בעיות, כנראה נפלת על אחד תקול.

פורסם

דווקא עם TCCD שלא דורשים מטח רב, ההבדל בין הNEO ל לLan party הוא מזערי!

פורסם

לוחות בעלי צ'יפסט זהה יהיו בעלי ביצועים מאוד קרובים

ה Neo4 Platinum בעיקר מתבלט תודות לכך שהביצועים שלו באחוז או עשירית אחוז מעל השאר

אבל בעיקר בגלל רשימת הפיצ'רים המרשימה שלו

פורסם
  • מחבר

טוב דיברתי שוב עם הטכנאי שלהם והוא הסביר לי ש הבעיה שיש לי שהמחשב לא עולה זו בעיה מוכרת בלוחות של MSI וDFI והוא המליץ לי לקחת לוח של GIGABYTE או ABIT שלטענתו אין כאלה בעיות והם יותר עמידים...אני נוטה להסכים איתו כי הלוח במחשב הישן שלי הוא של GIGABYE ולא הייתה לי איתו בעיה מאז שקניתי אותו(5-6שנים) והוא עובד בלי בעיות. אני כתבתי את כול ההודעות שלי פה מהמחשב הישן...

אני יכול לקבל המלצה על דגמים של ABIT או GIGABYTE?

פורסם

אני תמיד בעד אסוס :xyxthumbs:

פורסם

בולשיט

ואל תהפכו תדיון ל ASUS R)XXXX

וככה

כול החברות המוכרות msi dfi asus abit ggiabit epox מומלצות

וזה בושליט מה שהטכנאי אומר פשוט יש להם סטוקים של לוחות של גגיביט שאם הוא יעיף אז הוא יקבל בונוס או משהו

קיצר בקש msi חדש ושיעבוד !

ושהם יתקינו לך ותראה בעינים שזה עובד

פורסם

מרוב הבעיה של MSi ו DFi הן היצרניות הכי טובות למעבדי AMD כן?

פורסם

כנראה שזה עוד אחד המטכנאים של

אל תקח amd זה חומר חבלני שמגיע ל300 צלזיוס ואז מתפוצץ !

intel r0x

ולמה לקחת radon 9800 pro שבמחיר שלו אתה לוקח גיפה 2 שאוכלת אותו @!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים