עבור לתוכן

מוד נחמד למאוורר מקדימה

Featured Replies

פורסם
מעניין... כל יום אתה מחליף מארז, כניראה יש לך הרבה מחשבים בבית הא?!?

אכן גם לי זה נראה דיי חשוד אבל לא נורא הוא יגיד שזה המחשב ל סבתא שלו ;) ;D :lol: :lol:

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי הוא כמו מה"עשירים" האלה ש"קונים" מחשב ב 30K שקל

אז במקרה שלו הוא קנה כמה עשרות מחשבים? ;D

פורסם

או כמה וכמה מארזים ב30K..... :o ;D :lol:

פורסם

זה הרבה מארזי ATX למשל :)

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם ממש מאכזבים אותי באמת, אני לא מבין מה העייה שלכם ??? ??? ???

אז בואו אני יגיד לכם משהו, יש לי בבית 3 מחשבים והרביעי בדרך, אבא שלי הוא תכנאי מחשבים ולכן יש לי הרבה מחשבים, לא צריך להיות עשיר בשביל זה כי אבא שלי קונה את החלקים בפחות מחצי מחיר בגלל ההזמנה של הכמויות, ולזה שאמר שהמחשב של סבתא שלי אז לא ואני מציע לך שתשתום את הפה שלך, אתה לא צריך לדבר כך אם לא נעה לך אז ביי הפורום פתוח לכולם להכנס וכך גם יכול להיות פתוח בשביל לצאת, אז כך אני לא יודע אם זו כינאה או סתם הצקה, אין לי מה לשקר בקשר למארזים, וכן התמונות שלי מפוזרות בעוד המון פורומים בחו"ל ששם אני הרבה יותר פעיל, בואו נגיד שאני פעיל בכ 12 פורום בחו"ל ולכן אתם רועים תמונות דומות, אז תחשבו מה שתחשבו העיקר הוא שאני יודע שאני לא משקר, מה שאני עושה אני מפרסם כמו רבים אחרים, תאמינו או לא זאת כבר בעייה שלכם עם עצמכם, ובכלל אני מתבייש בכם על כך שהגעתם למחשבה שאני משקר, אין לי שום אינטרס לשקר, הרי מה יצא לי מזה, כמו שאתם רואים תמונות בכול מיני מקומות אז גם אני, וזה קל להעתיק אך לא קל לעשות אז מה שבהעתקה.

אז שוב אני לא משקר וחבל שהגנו למצב כזה, להבא אני יחשוב פעמיים ואפילו שלוש אם לפרסם משהו, שחלילה יוציאו אותי שקרן, ובואו אני יגלה לכם סוד קטן:

איינשטיין לא המציא/גילה את תורת היחסות זה הייתי אני בגלגול שעבר.....

פורסם

אסור שיהיו ספקות ? למה אתה לוקח כל דבר ללב ?

פורסם

עכשיו אני בטוח שזה היית אתה :lol: :lol:

תעבוד על שגיאות כתיב אחי ;)

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני בטוח שזה היית אתה :lol: :lol:

תעבוד על שגיאות כתיב אחי ;)

תגיד לי יא חתיחת דפקט ראית או בדקת את עצמך פעם עם שגיעות כתיב, אתה רוצה שאני יתחיל לצתת את השגיעות שלך בכול ההודעות...

אז בוא תלמד משהו לפני שאתה קובע משהו על בן אדם תבדוק את עצמך קודם....

פורסם

ונעצור את זה כאן...

פורסם

אז בוא תלמד משהו לפני שאתה קובע משהו על בן אדם תבדוק את עצמך קודם....

e-Pit@m, (מהמחשב של קובי):

אני דווקא מתכנן מוד דומה ביותר, בעזרת שתי חורים בחזית עם וגריל מזכוכית.

לשם כך ומכיוון שאתה כפי שהצגת כבר עשית זאת בצורה קצת שונה, חשבתי שתוכל לעזור לי:

הצינור - מפלסטיק? זכוכית?

מאיפה השגת אותו,

נ.ב התאורה היא אך ורק מהמאוורר הזוהר או ששתלת לד בתור הצינור?

לא ענית לשאלה שלי והתעלמת, מוזר.

המשכתי לחקור קצת בעצמי חיפשתי תמונות דומות.. ותראה במה נתקלתי:

http://www.linear1.org

תכנס בתפריט השמאלי ל- Case Mods, ובחר במוד השלישי (3/3/2002: Lighted fan duct mod).

ולהפתעתנו מתגלה בחור שגנב לך את התמונות ופרסם אותן בפורום של bit-tech, >:( כמה נבזה מצדו! .

בדיקה נוספת בלינק של התמונות שאתה צירפת הגעתי לעמוד הנ"ל:

http://www.linear1.org/i/640/

מה שמוזר בעמוד זה מלבד העובדה שהתמונות "שלך" מופיעות שם זה המשפט העליון הנ"ל-

All images © 2001 Rob 'linear' Arnold. All rights reserved.

תגובתך?

פורסם

מישהו פה נדפק? :bash: :bash: :bash:

פורסם
ולזה שאמר שהמחשב של סבתא שלי אז לא ואני מציע לך שתשתום את הפה שלך, אתה לא צריך לדבר כך אם לא נעה לך אז ביי הפורום פתוח לכולם להכנס וכך גם יכול להיות פתוח בשביל לצאת, אז כך אני

קודם כל בלי קשר! רק אמרתי וראיתי את זה כבר ! לפני שפרסמתה את זה כאן (משהו כמו 3-4 ימים לפני) אז בגלל זה אמרתי שזה נראה דיי חשוד ואתה סתם בטח רוצה לגרום לנו לקנות ומשהו בסיגנון וכשדברתי בכלל לא קינתי! מה יש כבר לקנות ??!! :bash:

ובבקשה ישראל היא ארץ דמוקרטית ואל תציא לי לסתום את הפה :nono:

אגב ספרתה את כל הפורומים שאתה "פעיל" בהם ? :bash:

פורסם
  • מחבר

חברים בואו נעשה סדר, בסדר.

בואו נתחיל כך, כן אני פעיל בכ 12 פורומים שונים, שבכול אחד אני משתמש בשמות שונים ולא דומים, אני משתמש בשמות של חברים משפחה וכו'

אז מי שהביא את התמונות שפרסמתי בפורום בחו"ל, נכון מה שרשום שם הוא שהזכויות שמורות ל....שם שבכלל לא קיים, שמעתם פעם על כך שלא מוסרים מידע באינטרנט ובמיוחד לא בחול, לכן פה בארץ אין לי בעייה לתת את השם הפרטי הנכון שלי, כי זו הארץ שלי (הארץ הדמוקרטית שלי, שלך, ושל כולנו) אז כך דבר אחד הבהרתי. אני משתמש בשמות שונים בפורומים שונים, אם תשימולב פה אני מכונה THE MASTER תחת השם גיא אפריאט ואילו בפורום של PCTIP אני מכונה THE MASTER תחת השם GAI18 אז זה בשבילכם בשביל להסדיר את העיניין.

דבר שני אני שוב חוזר ואומר, איני משקר כלל, אם תרצו תאמינו ואם תרצו אל תאמינו, אני מזמין אפילו אחד אחד בהזמנה אישית לבוא לביתי הצנוע ולראות את המחשבים ואולי זה מה שיעזור !!!!!!!.

אז זו הפעם האחרונה שאני מדבר על העיניין הזה (עכשיו היו כאלו שיומרו שאני בורח) אז כן אני בורח כי אין לי כוח לריב על דברים נכונים ולא נכונים, אני חושב שהסברתי את עצמי יפה מאוד עכשיו תעשו מה שאתם רוצים, ואל תדאגו אני גם יתחיל לחקור אחד ואחד ומי יודע אולי גם אתם שותפים "לפשע שלי", אז איך אומרים "אל תשתכל בקנקן אלא במה שיש בו" הוה אומר, אל תשפטו אותי לפני שיש לכם הוכחות או היכרות אישית איתי, וחבל שאתם מורידים פה לאנשים את המוטיבציה, ממש בא לי ללכת ולעזוב את הפורום, אך לא אני לא יתיחס כי אני יודע שמה שעשיתי הוא שלי ורק שלי, אולי לא הרעיונות שלי אך התמונות הם הכן שלי, ומהיום כל תמונה שאני ישים אני יקרא לה GAI18-1'-2'-3 וכו' בסדר עולה כך שהיה לכם הוכחות.

"חברים" :'(

פורסם

בואו נתחיל כך, כן אני פעיל בכ 12 פורומים שונים, שבכול אחד אני משתמש בשמות שונים ולא דומים, אני משתמש בשמות של חברים משפחה וכו'

אז מי שהביא את התמונות שפרסמתי בפורום בחו"ל, נכון מה שרשום שם הוא שהזכויות שמורות ל....שם שבכלל לא קיים, שמעתם פעם על כך שלא מוסרים מידע באינטרנט ובמיוחד לא בחול, לכן פה בארץ אין לי בעייה לתת את השם הפרטי הנכון שלי, כי זו הארץ שלי (הארץ הדמוקרטית שלי, שלך, ושל כולנו) אז כך דבר אחד הבהרתי. אני משתמש בשמות שונים בפורומים שונים, אם תשימולב פה אני מכונה THE MASTER תחת השם גיא אפריאט ואילו בפורום של PCTIP אני מכונה THE MASTER תחת השם GAI18 אז זה בשבילכם בשביל להסדיר את העיניין.

דבר שני אני שוב חוזר ואומר, איני משקר כלל, אם תרצו תאמינו ואם תרצו אל תאמינו, אני מזמין אפילו אחד אחד בהזמנה אישית לבוא לביתי הצנוע ולראות את המחשבים ואולי זה מה שיעזור !!!!!!!.

אז זו הפעם האחרונה שאני מדבר על העיניין הזה (עכשיו היו כאלו שיומרו שאני בורח) אז כן אני בורח כי אין לי כוח לריב על דברים נכונים ולא נכונים, אני חושב שהסברתי את עצמי יפה מאוד עכשיו תעשו מה שאתם רוצים, ואל תדאגו אני גם יתחיל לחקור אחד ואחד ומי יודע אולי גם אתם שותפים "לפשע שלי", אז איך אומרים "אל תשתכל בקנקן אלא במה שיש בו" הוה אומר, אל תשפטו אותי לפני שיש לכם הוכחות או היכרות אישית איתי, וחבל שאתם מורידים פה לאנשים את המוטיבציה, ממש בא לי ללכת ולעזוב את הפורום, אך לא אני לא יתיחס כי אני יודע שמה שעשיתי הוא שלי ורק שלי, אולי לא הרעיונות שלי אך התמונות הם הכן שלי, ומהיום כל תמונה שאני ישים אני יקרא לה GAI18-1'-2'-3 וכו' בסדר עולה כך שהיה לכם הוכחות.

בלה בלה ..... ;)

פורסם
  • מחבר

בלה בלה ..... ;)

יש לי רק דבר אחד לומר לך, תהיה בריא ושאלוהים יעזור לך בעזרת השם

וכאן הסתיים הדיון שלנו מצידי תנעלו אותו כי אני לא נכנס לפה יותר, עם אנשים כאלה מי צריך אויבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים