עבור לתוכן

קרב הענקים X5 מול H320

Featured Replies

פורסם

הראתי כאן אימייל מלפני שלושה שבועות שהם אומרים בפרוש שזהו הגירסא של ה35 שעות. 20GB X5L ב 2000.

במקום לבזבז זמן תתקשרו אליהם כבר וזהו

ואם מישהו קונה מהם, או קנה כבר- שיעדכן אותי בבקשה

• תגובות 91
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אם המחיר הוא ככה אז לפי החוק חובה עליהם למכור אותו במחיר הזה- מעכשיו יש להמליץ על כל אחד לקנות משם(המחיר הכי זול בארץ) והנגן הזה עכשיו יותר מומלץ מהאריבר

פורסם

לדעתי הייתרון הכי גדול (והחסרון הכי גדול ) של הX5L על הIRIVER הוא פלייליסט און דה גו

פורסם

הוא פלייליסט און דה גו

מה זה בדיוק? (סליחה על הבורות) :silly:

פורסם
  • מחבר

that you can make PLAYLIST on the GO without the device connected to the computer....

פורסם

ברור שX5 לוקח

הוא הרבה יותר טוב מH3X0

ב...?

ברגע שיהיה ל-HXX שלט נורמלי הגלגל יתהפך...

פורסם

באיכות סאונד

באיכות וידאו

בעיצוב

במשקל

בזמן סוללה

שלט טוב זה הדבר שמשפיע בשבילך איזה נגן טוב יותר?

פורסם

בזמן סוללה

ממש לא דפקא ה-IRIVER בזה יותר טוב בזכות מתאם סוללות AA תוסיף לזה קנייה של מטען סוללות+4 סוללות נטענות 2300mah ב-150 שקל תקבל כוח לעוד הרבה יותר זמן ממה שה-X5L מצליח לספק...

פורסם

אבל כשיש מתאם לסוללות צריך להטעין כל הזמן ממנו

אבל בX5L יש לך בפנים סוללה של 35 שעות ולא צריך כל הזמן להטעין

רק למקרה שאתה נוסע לטיול אוהלים לשבוע ולא מספיק לך 5 שעות מוזיקה ביום אז עדיף את הIRIVER

פורסם

על מה הוויכוח הH320 הוא מכשיר שיצא לשוק בערך לפני שנה הממשק שלו פחות נוח המבנה שלו יותר מגושם הוא פחות איכותי מבחינת תכונות כמו הצגת סרטים ותמונות, וכול זה בגלל שהוא פשוט יצא לפני שנה.

הX5 הוא מכשיר חדש יחסית בעל ממשק הרבה יותר נוח ומבנה פחות מגושם מה לעשותל שבשנה שלמה דברים מתפתחים שIRIVER יוציאו מחליף לH320(הH10 הוא לא מחליף) הוא בטח יהיה טוב מהX5.

פורסם

זה מה שניסיתי להסביר פה

פורסם

לדעתי ה-X5 וה-X5L יותר טובים מה-H3X0 אם כי הפער בניהם לא גדול במיוחד, וכמו שנאמר כאן קודם האיירביר יצא לשוק לפני

הרבה זמן לעומת ה-X5/L שיצא ממש לא מזמ, שכן באותה תקופה שהאייריבר יצא הוא היה הכי טוב ועקף את המתחרה שלו בממש

הרבה (מלבד בעיית הגודל).

מה שכן אני חייב לציין את ה-HD5 החדש של סוני שלדעתי יהיה טוב יותר מה-X5 (מלבד המסך הצבוני שלי אישית זה פחות מפריע).

הוא קטן יותר (בהרבה) ועד כה מהביקורות בחו"ל ניתן ללמוד כי יש לו איכות סאונד מבין הטובות ביותר שניתן להשיג כיום בנגן נייד

אם לא הטובה ביותר.

פורסם

הHD5 קטן אבל הוא נראה מכוער!!! במיוחד הכפתורים

ולא צבעוני

אז עדיף בכל זאת X5L

פורסם
  • מחבר

אני רק יכול להניח שלא יצא לכם להשוות את ה X5 ל H320 אחד לאחד... זה בביקורת דווקא כן, והנה מה שהוא אמר על ה X5 לעומת ה H320:

lack of tag support, truly crappy video, a considerably inferior screen, slightly worse build quality and a remote that noticeably affects sound quality

מסך רוע יותר, וחרא של סרטים, אז תפסיקו ל@#$@ את השכל...

פורסם

אם זה העליונות של האריבר אז אין סיבה לקחת אותו כי אם אתה קונה נגן אתה לא קונה אותו כדי לראות סרטים אלא כדי לשמוע איתו מה שהX5 מתעלה על האריבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים