עבור לתוכן

רוצה לעשות תיקה משותפת..

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף..

1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף?

2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים?

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך כבר חיבור על ידי נתב אין צורך בחיבור נוסף

תגדיר בשני המחשבים IP פנימי קבוע ותקבע להם אותה קבוצת עבודה

את התקיה שאתה רוצה לשתף תסמן עם עכבר ימין-> מאפיינים-> שיתוף

לך למחשב השני

תכנס למחשב שלי

כלים-> מיפוי כונן רשת

תבחר את הספריה שאתה רוצה לשתף

אם יש לך פיירוול אז תצטרך לאשר בכל מחשב את המחשב השני

ונראה לי שזהו

פורסם
  • מחבר

שלום.

אני ממש לא מבין בזה, אני רק עשיתי תיקה חדשה קראתי לה תיקה משותפת לחצתי על שיתוף ואבטחה מה עכשיו? ואיך בדיוק אני עושה שיהיה להם " IP פנימי קבוע" ?

ואחרי 2 השלבים האילו יהיה לי תיקה משותפת?

ומה עלי לעשוף בשתף יש לי כמה אפשריות שם :s05:

תודה מראש ::)

פורסם
  • מחבר

שלום רב.

עשיתי תיקה משותפת בסוף,אבל יש לי בעיה היא מופיע רק במחשב אחד היא מופיע לי ב MY COMPUTER אני יכול להכנס להעביר עליה דברים הכול, אך היא לא מופיע במחשב השני עכשיו איך אני עושה שגם המחשב השני יזהה אותה ?

לא עשיתי שבשני המחשבים יהיה את אותו IP פמיני קבוע, אני ממש לא יודע איך עושים זאת, מישהו יכול להסביר לי בצורה פשוטה כך שאני אוכל להעביר קבצים דרך התיקה הזאת בין 2 במחשבים

תודה מראש.

פורסם

אני שיחקתי עם זה לפני כמה זמן

אם הם מוגדרים באותה קבוצת עבודה, אתה אמור לראות בכל מחשב את המחשב השני דרך שכנים ברשת או מיקומי רשת..ואז לראות את הדברים שכל מחשב משתף.

אני לא בדיוק יודע איך לעשות שזה יופיע בשני המחשבים ב"מחשב שלי"..אני סתם שיחקתי עם זה ועשיתי משהו לא ברמה כל כך, אם אתה מעדיף משהו אחר, ומישהו כאן יודע לעשות את זה, אשמח ללמוד דבר חדש..

יום טוב!

פורסם
  • מחבר

שלום.

תודה על הניסון לעזור, אבל הם לא מוגדרים בתור קבוצת עבודה, וזה לא אותו דבר :( בנוסף אין לי כוונה "לשחק עם הדברים" אני לא רוצה להרוס את ההגדרות או סתם לעשות משהו שאני לא יודע ללא עזרה של אדם שמבין בתחום...

1: עשיתי תיקה משותפת סימנתי את 2 האיפשריות של איפשרו שמישהו מרחוק יתחבר ושכל המשתמשים בNETWORK יכלו להתחבר אליה...

2: עשיתי מיפוי כונני רשת ושם בעיין שמתי את אותה תיקה נפתח לי כונן בשם כונן Z שהוא כונן רשת מה עלי לעשות אצל המחשב של אחי בכדי שהוא יוכל להתחבר לאותו כונן רשת ולהעביר אילו קבצים?

פורסם

1. אומרים תיקייה ולא תיקה (או שאתה מתכוון במקרה למשהו שונה לגמרי??) :kopfpatsch:

2. בדוק ששני המחשבים צריכים להיות באותה קבוצת עבודה. (קרא בסטיקי).

3. שים לב שתיקייה משותפת היא תיקייה שמצויה באחד המחשבים והוא משתף אותה (במקרה זה למחשבים בקב' העבודה), ולא תיקייה שקיימת ברשת.

4. אם כל הדברים תקינים, כאשר עושים מיפוי כונן רשת נדרש קודם כל שהנתיב במחשב המרוחק יהיה משותף. לא ממש מובן מה עשית שם...

5. אם אתה מריץ בשני המחשבים WINXP נסה להריץ שוב פעם את "אשף הרשת" תחת "חיבורי רשת" בלוח הבקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים