פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים למי שעבר את ה 5 דקות הראשונות במישחק אני תקוע פה: זה מן שירותים מיקלחת עם אמבטיה מלאה בדם אחרי שהורגים את אלו עם האקדחים ב5 דקות הראשונות של המשחק...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים ,תלחץ על 2 זה מפעיל את הכוח שמראה לך דלתות ערפדיות... יש דלת סודית בחדר הראשי.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים וואי אחי איזה גרפיקה! אני מתחיל לחשוב שהיא טובה יותר משל הנסיך הפרסי.. רק תפעיל קצת AA ויראו הרבה יותר טוב,אני לא יכול לסבול את כל השפיצים שיש על המודל שלך
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים הגרפיקה בכל המישחק ממש מדהימה! והתמונות האלה עוד לא על MAX בלי פילטרים...
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים הגרפיקה רק של הדמות הראשית טובה... אתם ראיתם שם את המים? דירקטאיקס 7 זה נראה כועל נפש בלי פיקסל שיידרס בלי כלום שאר הסביבה כמעט ולא מושקעת אבל הדמות הראשית השקיעו בה נראה לי הכל...
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים לא הבנתי מה מצחיק בזה.בכל מקרה לא ניסיתי עדיין את המשחק הזה.אבל הוא יותר טוב מהראשון??את הראשון לא ממש אהבתי סתם שלבים משעממים ולא כיף.ה-2 לפחות כיף?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים ואווווווווו ואיייייייי וואףף ואףףף ואףףףףףףףףףףףףףףףףףף הייתי עושה אותו בשמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :bash: :bash: :bash:
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים ואווווווווו ואייייייייוואףף ואףףף ואףףףףףףףףףףףףףףףףףףהייתי עושה אותו בשמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::אותו? WTF?ותרגיע עם הסמיילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.