פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים צריך לצאת עם ברברה ואז היא היא נותנת לך ת'בגדים בתור מתנה.......אבל למה צריך את המדים??? במילא כשנכנסים לתחנת המשטרה יורים עליך!
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים זוכרים בויי סיטי היה פ'אצים כאלה שמשנים את המכוניות והאופנועים אני זוכר שהפכו את המכוניות ל BMW וכאלה.. יש ב San Andreasגם דברים כאלה?אם יש משהו יכול לתת לינק או קישור לאתר שממנו אפשר להוריד...! תודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים ואלה אחי חפרתי באתר : ttp://www.gta-sanandreas.com לא מצאתי כלום.... יש מצב שאתה עוזר לי?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף את המכונית הזאת למשחק?http://gta.gamigo.de/download.php?do=cat&id=139נראה פיצוץ אבל חלק מההוראות שם לא מובנות ויש גם כאלו שכתובים בגרמנית אז בכלל...
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר ידעתי שתרצה את הBMW היא פשוט מגניבהוגם אני מצתרף לשאלה איך מחליפים את המכוניות במשחק
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים אני הצלחתי רק את המטוסים לשיםרציתי גם לשים מהמכוניות את הפיאט אבל לא הלך...אגב המודים האלו לא מוצלחים כ"כ למשל המטוסים לפעמים יכולים לעבור דרך קיר מבלי להיפגע כל עוד אתםעושים את זה לאט...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.