עבור לתוכן

בעיות בהגדרת רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

טוב, אז כמו שציינתי בהודעתיי הקודמות, אחותי קיבלה את המחשב החדשה שהובטח לה ואיתו כמובן גם קנינו ציוד רשת אלחוטית!

הכל טוב ויפה ובין הנתב ובין כרטיס הרשת PCIMIA יש תקשורת מצויינת ומהירות מצויינת, הבעייה היא שעם כרטיס ה-PCI אין לו תיקשורת, יותר מזה, כרטיס ה-PCI קולט רשתות שלא נמצאות בבית שלנו (ואין לי מושג גם אם באיזור שלנו בכלל) ורק את שלנו לא! ניסיתי להעביר את הנתב ס"מ בלבד מהמחשב ועדיין... כלום.. הוא לא קולט! למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

פורסם

טוב, אז כמו שציינתי בהודעתיי הקודמות, אחותי קיבלה את המחשב החדשה שהובטח לה ואיתו כמובן גם קנינו ציוד רשת אלחוטית!

הכל טוב ויפה ובין הנתב ובין כרטיס הרשת PCIMIA יש תקשורת מצויינת ומהירות מצויינת, הבעייה היא שעם כרטיס ה-PCI אין לו תיקשורת, יותר מזה, כרטיס ה-PCI קולט רשתות שלא נמצאות בבית שלנו (ואין לי מושג גם אם באיזור שלנו בכלל) ורק את שלנו לא! ניסיתי להעביר את הנתב ס"מ בלבד מהמחשב ועדיין... כלום.. הוא לא קולט! למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

הסתרת את ה SSID בנתב?

פורסם
  • מחבר

לא... אני אפילו לא חושב שיש לי את האפשרות הזו...

פורסם

לא... אני אפילו לא חושב שיש לי את האפשרות הזו...

אם אני לא טועה בכל נתב אלחוטי יש את האפשרות הזו, כי זו ה"הגנה" הכי בסיסית כנגד גניבת חיבור...

תכנס לממשק של הראוטר ותבדוק בוודאות שה SSID שלך לא מוסתר.

אם אתה כבר שם, ד"א, תכנס להגדרות DHCP, ותוודא שלא הגבילו את כמות המחשבים שניתן לחבר לרשת..

מי התקין לך את הרשת?

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לפתור את זה, הבעייה הייתה טמונה במספר הערוץ, שיניתי אותו ממספר 11 ל-6 ואני התקנתי את הרשת (פעם ראשונה שאני מתנסה בדבר הזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים