פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים שלום.!יש לי בעיה...בכל פעם שאני מפעיל את האיי סי קיו ועוד תוכנה שבאה איתו המחשב אומר לי שחסר לי זיכרון ווירטואליוכותב out of memory מה אני עושה עם זה?פעם מישהו הסביר לי והעלתי את הזיכרון לכמה אני צריך להעלות עכשיו?תודה לעוזרים!
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים נתונים שדרושים ע"מ לתת לך תשובה:1. כמה מקום פנוי יש לך על ה-HD שמאכסן את מ.ההפעלה.2. כמה זיכרון פיזי יש לך.3. על כמה עומד הזיכרון הווירטואלי עכשיו.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר 1)אם אתה מדבר על אחת מהתיקיות©אז יש לי 18 ואם גם על D אז עוד 55(ג'יגה)2)5123)לא יודע...איך אני בודק?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים התחל ---> לוח הבקרה ----->מערכת ----->מתקדם------>ביצועים--------->מתקדם---->אז אתה מגיע לתמונה הזו:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים 1500 זה הרבהההה יותר ממה שצריך..וד"אלבטל את הזכרון הוירטואלי (או 0 MB) זה לא טוב, עדיף להגדיר מעט מקום .
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר אוקיי בינתיים העיה נפתרה אם היא תחזור אני יקפיץ את הנושא/יפתח חדש.תודה!
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר אוקיי אז הבעיה חזרה מהר משחשבתי...מה אני עושה עם זה??אני רוצה להעלות את מה ש nuxer אמר אבל אני לא יודע מה להעלות כשהתוכנה עובדת או לא?עוד משהו...אם יש לי יותר מידי זיכרון ווירטואלי אז איך זה כותב לי שאין מספיק!?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר אוקיי אז הבעיה חזרה מהר משחשבתי...מה אני עושה עם זה??אני רוצה להעלות את מה ש nuxer אמר אבל אני לא יודע מה להעלות כשהתוכנה עובדת או לא?עוד משהו...אם יש לי יותר מידי זיכרון ווירטואלי אז איך זה כותב לי שאין מספיק!?בבקשה זה דחוףף
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים תכנס לחלון של ההגדרות זיכרון (היכן שההית קודם)תלחץ על PRINT SCREENתפתח את הצייר תדביק שםתשמור כקובץ JPGותעלה לכאן
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר אני יודע איך לעשות את זה השאלה אם אני צריך לעשות את זה כשהתוכנה שלוקחת את הזיכרון פועלת או לא?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים תשמור מסך של ההגדרות לא משנה אם התוכנה פועלת או לאואם אתה כבר מפעיל את התוכנה אז תשמור גם מסך של ניצול משאבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.