עבור לתוכן

האם ניתן לנהוג עם רישיון ישראלי באנגליה ?

Featured Replies

פורסם

אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה

פורסם

אתה בטוח שתסתדר עם הנסיעה בצד השני של הכביש?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכן

השאלה האם אני יכול לנהוג עם רישיון ישראלי באנגליה

פורסם

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/8?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_210&actionType=browse#7_0_CS

קישור לאתר משרד התחבורה, הסברים על רישיון נהיגה בין לאומי ומדינות המתירות לנהוג עם רישיון ישראלי.

לפי האתר בבריטניה ניתן לנהוג עם רישיון ישראלי עד 6 חודשים מרגע הכניסה למדינה.

פורסם

אני מציע לך בימים הראשונים פשוט לסוע הכי לאט שאפשר, אבא שלי גם נהג כשהיינו באנגליה וזה היה סיוט, לפחות 3 פעמים ביום היינו פשוט קרובים מילימטר מתאונה, זה פשוט מפחיד.

פורסם

אני נהגתי בצד שמאל בנפאל ותאילנד

ביום הראשון צריך להזהר ואחר כך אתה לא מבין למה לא נוהגים ככה בישראל

פורסם

אין שום בעיה לנהוג בצד שמאל...

נסעתי בקפריסין (ועוד על טוסטוס, כשאין לי רשיון לזה בכלל [אל תדאגו, בקפריסין לא צריך רשיון לטוסטוס]), ומתרגלים לזה על הנסיעה הראשונה...

חוץ מתקרית אחת לא נעימה כשיצאתי מהחניון של המלון ולקחתי את הפניה רחב מדי (לא כי התבלבלתי, פשוט לא איזנתי את עצמי כמו שצריך) והייתי צריך להזכר לחזור לשמאל, לא היו ארועים מיוחדים...

האמת, זה דווקא נחמד לראות הכל הפוך... :P

לגבי הרשיון - שים לב:

ישנן מדינות המתירות נהיגת רכב פרטי ברשיון נהיגה ישראלי בר-תוקף (מבלי לצרף רשיון נהיגה בינלאומי) בהגבלות מסוימות. יודגש כי במדינות אלו גופים שונים כגון: חברות השכרת רכב, רשויות אכיפה, עדיין אינם מודעים להכרה של מדינותיהם ברשיון הישראלי.

אני לא יודע איך זה באנגליה, אבל סתם בשביל הוודאות, תוציא רשיון בינלאומי - לדעתי הכי פשוט זה פשוט לקפוץ לדואר:

http://www.postil.com/postshirut.nsf/misparid/886?opendocument

פורסם
  • מחבר

אני טס מחר

אין לי זמן להוציא רישיון נהיגה בין לאומי

ביררתי במשרד הרישויי ובאנגליה מכירים ברישיון הנהיגה הישראלי , לחבר שלי יש אוטו (של אחיו ) אז לא אמורה להיות לי בעיה עם השכרת רכב כי אני לא אשכיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים