עבור לתוכן

בעיה עם שירים בלינוקס

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

לפני כחודש עברתי ללינוקס מנדרייק, התקנתי את הכול חבילות התקנה יש לי אינטרנט ICQ MSN מה עוד חסר ? שירים אני לא יכול לשמוע כמעט שירים הורדתי כבר 3-4 נגנים שונים בשביל המנדרייק מן "חבילות נוספות להורידה" כל הנגנים שהורדתי מנגנים MP3 WAV אבל לא WMA רוב רובם של השירים שלי הם באותו פורמט והתוכנה לא פותחת אותו, ניסיתי לשנות את הפורמט של אותם שירים ל MP3 ולWAV לכול פורמט אחר שאני מכיר והנגנים עדיין לא מריצים אותם :'(

מה אני יכול לעשות בכדי שאותם נגנים יריצו WMA או האם יש נגנים אחרים ללינוקס מנדרייק שיכולים לפתוח את הפורמט WMA וגם MP3 ואת רוב הפורמטים האחרים כמו מדיה פליר?

תודה מראש :'(

פורסם

אני משתמש ב mplayer אחלה של דבר, פתר לי את כל הבעיות עם הקבצים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלום :hi:

1: האם הוא מנגן גם פורמטים של WINDOWS כמו WMA ?

2:האם אני יכול למצוא אותי בתוך "הורדת חבילות נוספות" ?

פורסם

חיובי, הוא מנגן בכל פורמט שאתה יכול לנגן בוינדוס בגלל שהוא משתמש במקודדים של הוינדוס, אין לי מושג בקשר להפצה שלך, גלגל אותה ותמצא :) :)

פורסם
  • מחבר

שלום.

אוקי אני אנסה להתקין גם את זה, למה הכוונה לשדרג את הלינוקס שלי למדיבה, אני ממש חדש בלינוקס עברתי לפי כחודש ואני מסתדר עם המנדרייק מעולה זה כל כך פשוט, מה יש בנדיבה שאני צריך לשדרג והם יהיה עלי להתקין את השידרוג עם דיסק?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

שלום.

אני נכנסתי לחבילות נוספות להורדה אך אין את ה mplayer בשביל הגירסה שלי, הוא רושם לי שלא נימצאו חבילות מתאימות :(

אתה מכיר אולי נגן אחר שגם כן אפשר להוריד למנדרייק וגם הוא יכול להריץ פורמטים של windows?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אז תקמפל לבד

בכל מקרה אם יש לך סביבת עבודה של גנום יש את totem-xine או בכלל xine

פורסם
  • מחבר

שלום, מה זה "גנום" ו "totem-xine"?

פורסם

גנום זו סביבית עבודה כמו kde

totem זה הנגן שבא עם גנום

xine זו תוכנה כמו mplayer, תנסה להוריד רק xine חפש בוגל

פורסם
  • מחבר

שלום.

הבעיה נפתרה בערך עכשיו אין רעשים עם הxine והאיכות יותר טוב, בכול מקרה עדיין האיכות של הבאס נמוכה יותר משל הWINDOWS, נאמר לי ע"י אדם שמשתמש בלינוקס כהמ שנים שגם לו הייתה את הבעיה והיא ניפתרה ע"י קינפוג הכרטיס קול שלו, יש לי דרך אחרת לפתור את הבעיה כך שאיכות השמיעה בלינוקס תהיה טובה כמו בXP או אפילו יותר טוב מבלי לקנפג את הכרטיס קול שלי?

ואם לא אפשר הסבר מפורט איך אני בדיוק מקנפג אותו?

פורסם

המאת שלקנפג את כרטיס הקול זה יהיה הצעד הכי נכון... אולי עכשיו אתה משתמש באיזה דרייבר ג'נרי..

עוד דבר שאתה יכול לעשות (אם יש לך כח) זה לקודד את כל השירים מ wma חזרה ל wav, ומ wav ל mp3, זה מה שעשיתי פעם.

אתה יכול להריץ בגוגל לינוקס (google.com/linux) או ב linuxquestions.org את המילה wma, זה אמור למצוא לך... למשל בלינק השני ראיתי איזה תראד של כמה אנשים שפרסמו סקריפט שמשתמש בכלים נפוצים (lame ו mplayer) כדי לקודד wma ל wav... חפש שם.

פורסם
  • מחבר

שלום.

תודה שאתה מנסה לעזור, אתה מתכוון להפוך את הפורמטים ניסיתי להפוך זה עדיין גרוע, אומר לי קודם כל לקנפג את הכרטיס קול חבר שלי עשה את זה, האיכות יותר טובה אבל עדיין קצת פחות טובה מהWINDOWS ועדיין יש קפיצות אבל בעית הרעשים נפתרה לך תבין לינוקס :s05:

יש לך עוד רעינות שאני יכול לנסות חוץ מלשנות את הפורמטים או לקנפג?

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים