פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אני משתמש בברברי, אני ברמה 42 והכוח שלו לא ממש חזק משהו כמו300-450ראיתי אנשים שהשחקן שלהם עם כוח כמו של 3000 וזה נראה לי מוזר שברמה כזאת הכוח של השחקן שלי דיי נמוכה...איך אפשר להשיג כלים ונשקים חדשים? מה מציעים בשביל לחזק את השחקן ואיזה מפלצות בכלל צריך להרוג כדי לקבל כלים מיוחדים?תודה!
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אתר עם רשימה של כול הסטים+מה הם מביאים. http://www.diablo2guide.com/database/set-items/lod/ ועל גוגל שמעת?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים סינום, גוגל לא עוזר לאנשים שאין להם בסיס למה שהם רוצים לדעת עליוהנזק של הברברי מבוסס על שני דברים ראשיים:הstrength במסך הסטטוסוהנזק שכתוב במאפיינים של הנשקדברים משניים שיכולים להעלות את הנזק הם הסקיליםלמשל bash מעלה קצת את הנזקוberserk בהרבה אבל הוא מוריד זמנית את ההגנה ל0
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים בטח שעוזר הוא רוצה לדעת איך משפרים תדמות אז כותבים:DIABLO 2 LOD guideאוDIABLO 2 LOD how to improve ....
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים כל המדריכים האלה שווים לתחתמניסיון אישיפשוט אפשר לתכנן בנייה מראשיש 512 attribute pointsתחלק אותם בין strength,dex,vitality,energyסקילים: מה שהכי מתאים לך ולמה שאתה רוצהתסתכל בהסברים הקצרים שלהם בעץ הסקילים ותחליטשאתה עושה לפי מדריך אתה לא משחק את הדמות שלך אתה פשוט משחק דמות של מישהו אחראה ואם אתה רוצה לדעת כמה דקסטריטי אתה תצטרך עם הברברי בשביל 75% חסימה עם המגן היוניק stormshield ברמה 99 אז זה 220dex
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר תודה רבה אנשים [= אני בדרך כלל לא משתמש במגנים אני משתמש יותר ב DOUBLE SWING אז ככה שמגן לא ממש נחוץ לי אולי כנשק משני
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אל תעלה אפילו נקודה אחת באנרג'י! ואם כבר העלית קצת-תפסיקזה ממש לא שווה את זהכוח וחיים הם המקומות שבהם תשיםדקסטירטי- שים רק עד הדרישות של הנשק הכי חזק שאתה רוצה (אתה לא משתמש במגן ככה שזה לא משנה)
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים ^^ בדיוק ותשפר את הberserk מין הסתם כי זה הסקיל הכי טוב שלו (אם אני זוכר נכון) והשימוש ב2 נשקים באמת טוב מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.