עבור לתוכן

צריך מפרט ה-10,000 שקל...

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אוקיי הבנתי זאת, שוב סליחה פשוט אמרו לי שמי שרוצה משחק למשחקים ההשקעה בכפול ליבה לא שווה את זה, בגלל שהמשחק לא יודעים לנצל כפולי ליבה כמו שצריך זה עדיף מעבד חזק אבל לא כפול ליבה :s05:

פורסם

זה נכון למי שמשדרג מחשב פעם בחצי שנה

בכלל לא בהכרח לגיימר ממוצע שקונה מערכת עם כרטיס מסך חזק ומשדרג רק כשהכרטיס מקרטע

פורסם

שלום רב.

אוקיי הבנתי זאת, שוב סליחה פשוט אמרו לי שמי שרוצה משחק למשחקים ההשקעה בכפול ליבה לא שווה את זה, בגלל שהמשחק לא יודעים לנצל כפולי ליבה כמו שצריך זה עדיף מעבד חזק אבל לא כפול ליבה  :s05:

כמו שליאור אמר , אין כרגע תוכנה\משחק מסויים (לפי מה שאני יודע) שמנצל את הכפולי ליבה , לכן זה יהיה כמו חד ליבה

פורסם

skyline הוא אמר שאין לו בעייה עם חריגה ונשאר לך כמה מאות כסף אז למה לא שמת לו 7800GTX?

פורסם

skyline הוא אמר שאין לו בעייה עם חריגה ונשאר לך כמה מאות כסף אז למה לא שמת לו 7800GTX?

זה הפרש של איזה 600-700 ש"ח , זה לא כמה מאות בודדות

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מה עדיף יכול להיות שישאר לי 1300 שקל לשיפור זיכרון בעתיד :P ולא המעבד אז כדאי 3800?

פורסם

אוקיי אז מה עדיף יכול להיות שישאר לי 1300 שקל לשיפור זיכרון בעתיד :P ולא המעבד אז כדאי 3800?

אתה שואל אם כדאי כפולי ליבה? אם כן אני אומר שכן

פורסם
  • מחבר

וואי אחי איזה בחירה קשה אני מפחד... לא יודע אבל אולי עוד שניה המשחקים יתמכו בליבה בפולה ואז יהיה לי בונוס :ם אבל עכשיו הוא חלש לא? או שזה בילתי מורגש מה-3700?

פורסם

איך הגעת לזה שהוא חלש? הוא חזק מאוד !

ובכל מקרה אתה מרוויח כי עד שלא ישתמשו בכפולי ליבות זה יחשב כחד ליבה- בכל מקרה חזק מאוד

אין לך מה להפסיד, אתה רק מרוויח

פורסם
  • מחבר

טוב המארז P160 עם מאוורר TT SmartCase fan 120mm טוב? והאם הוא יותר טוב מ-P160 עם מאוורר TT thunderblade 120mm greenled ?

פורסם

הוא יהיה יותר טוב עם הSF אבל גם יותר רועש...אני ממליץ על הthunderblade

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים