עבור לתוכן

צריך מפרט ה-10,000 שקל...

Featured Replies

פורסם

אני צריך מפרט ב-10,000 שקל למשחקים ללא ציוד היקפי אממ ושיחזיק ככה 3-4 שנים... אפשר לחרוג ה-300-400 שקל העיקר שיהיה לי מחשב ממש טוב למשחקים בשנים הקרובות. וגם המארז די חשוב לי.. ואני לא יודע מה עדיף כפול ליבה או 3700 אני כל הזמן מתלבט טוב אז בבקשה תבנו לי מפרט :P

פורסם

דגם מחיר כמות

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ BOX 2465 ¤ 1

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1

G.Skill DDR 550MHZ EXTREME PC4400 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLE 1600 ¤ 1

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 515 ¤ 1

Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2850 ¤ 1

NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 310 ¤ 1

כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1

Sunbeam Transformer BLUE 490 ¤ 1

OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 9880

www.noacomp.co.il

פורסם

יהיה בכלל אוברקלוק?

פורסם

יהיה בכלל אוברקלוק?

לקחתי ת'סיכון שכן :)

פורסם

תשמע לא שיש הרבה מה לעשות עם שאר הכסף במקרה שלא

פשוט לעלות למארז יותר רציני

פתאום Lian-Li נראה אפשרי

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל יש בנועה גם את ה-ocz platinium 2-2-2-5 TCCD והוא עולה 300 שקל פחות לא עדיף?

פורסם

בתקציב כזה 7800GTX חובה יש הבדל די משמועתי...

http://www.guru3d.com/article/Videocards/242/

סבבה אבל יש בנועה גם את ה-ocz platinium 2-2-2-5 TCCD והוא עולה 300 שקל פחות לא עדיף?

לא... מגיעים פחות רחוק..

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל נגיד בסטוק במחשקים יש הפרש בין GeIL value לבין הפלטינים או ה-G-SKILL?

פורסם

בסטוק אין כמעט הבדל...

אם מתכוונים להישאר בסטוק אז מומלץ לקחת את הזיכרונות הכי זולים אבל מומלץ שיהיה להם 2.5 CLOACK...

פורסם

שלום רב.

למשחקים כבדים עדיף לא להשתמש במעבדים כפולי ליבה, זה בעיקר לעיצוב של אודיו ולמקודדים...

מה שטוב לך למשחקים זה בעקר מעבד יצב עם זיכרון רק בL2 למשל 1MB וגם מעבד עם ביצועים טובים אגב INTEL יותר טוב למשחקים מAMD אפילו שהאתלון 3700 הוא מעבד מעולה :)

(תקנו אותי אם אני טועה >:( )

פורסם
  • מחבר

טוב קשה לי להחליט עזרה? :o

פורסם

mr.niceguy

אתה טועה אל תגיד סתם

למשחקים כבדים עדיף לא להשתמש במעבדים כפולי ליבה, זה בעיקר לעיצוב של אודיו ולמקודדים...

ממש לא, במשחקים ושאר יישומים שלא מנצלים כפולי ליבה הכפול ליבה הוא כמו חד ליבה לכל דבר

ומה זה עיצוב של אודיו? אודיו שומעים לא מעצבים

ולא רק למקודדים

ריבוי ליבות זה העתיד

מה שטוב לך למשחקים זה בעקר מעבד יצב עם זיכרון רק בL2 למשל 1MB וגם מעבד עם ביצועים טובים אגב INTEL יותר טוב למשחקים מAMD אפילו שהאתלון 3700 הוא מעבד מעולה :)

לא נכון

Intel בערך שווים ל AMD בדירוג דומה במשחקים, יתרון קל ל AMD, אבל הדבר היותר חשוב זה שמערכת AMD כללית יוצאת יותר זולה, יותר מתקדמת, טמפ' יותר נמוכה מה שאומר שקט

פורסם

בסטוק אין כמעט הבדל...

אם מתכוונים להישאר בסטוק אז מומלץ לקחת את הזיכרונות הכי זולים אבל מומלץ שיהיה להם 2.5 CLOACK...

אתה מתכוון ל LATENCY.
פורסם

שלום רב.

סליחה על זה, רציתי לשאול מתי בדיוק המעבדים פועלים כמו חד ליבה למשל אם אני סתם מריצה שירים ועוד כמה תוכנות פשוט כמו איסי מסנג'ר אז המעבד פועל כמו חד ליבה ולא משתמש בכול המהירות שלו?

תודה מראש.

פורסם

בתוכנות שלא יודעות לנצל כפולי ליבה הוא מתפקד כחד-ליבה

Windows היא תוכנה שיודעת לנצל ריבוי ליבות וריבוי מעבדים (כמובן לא בכל הגירסאות יודעת לנצל הכל)

מה שאומר שה Windows תדע להשתמש בשתי הליבות כשאת מפעילה שירים ואיי סי ומסנג'ר ועוד כמה תוכנות

הוינדוס ישתמש בשתי הליבות כדי לעבוד יותר ביעילות

משחקים לא יודעים לעשות את זה כיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים