פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים .אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת .אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ...אני אובד עצות אנא עזרו לי .
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר כן , שיתפתי את המדפסת שבמחשב A , הגדרתי שיתוף מלא , ועכשיו יש על המדפסת סימון של יד (כאילו משותפת ) , ועדיין אני לא מוצא אותה במחשב B .
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים תנסי להגדיר את המדפסת במחשב B ידנית (נגיד שלמחשב A קוראים EINAV ולמדפסת ברשת קוראים PRINTER את כותבת einav\printer\\ בשורת הכתובת)
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר הוא רושם לי " נתיב הרשת לא נמצא " רשמתי ככה מדפסת ראשית\מחשב ראשי\\
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים זה אומר שכנראה המדפסת לא משותפת (למרות שהמערכת מראה שכן) תנסי להוריד את השיתוף מהמדפסת, לאשר ואח"כ לשתף שוב.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר הורדתי את השיתוף , ביצעתי שוב שיתוף , עשיתי ריסט לשני המחשבים ועדיין מחשב B לא מזהה את המדפסת במחשב A .הוא רושם לי "windows אינו יכול להתחבר למדפסת , הזנת שם מדפסת שגוי או שהמדפסת שצוינה מנותקת מהשרת "
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים המדפסת דלוקה כשאת מנסה להתחבר אליה ממחשב B?הדפסות יוצאות טוב ממחשב A?יש פיירוול?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר המדפסת דלוקה , ההדפסות יוצאות טוב ממחשב A , יש פיירוול של XP (אבל איפשרתי בחריגים את השיתוף קבצים ומדפסות בשניי המחשבים)
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים תנסי בשביל הנסיון למשך דקה או משהו לכבות את הפייוול ב-2 המחשבים ולהתחבר למדפסת כשהפיירוול כבוי.אם את יכולה תתנתקי מהאינטרנט כשאת מכבה את הפיירוול.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר בוצע, ועדיין לא עוזר ..אני מצטער שאני מקשה ככה , אני אני חייב עזרה .
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים האמת, לא עולה בדעתי עוד משהו שיכול להפריע לתקשורת...תנסה אולי לאפס את הגדרות הרשת ע"י הפעלת אשף הגדרות הרשת + אשף שיתוף הקבצים והמדפסות המובנה ב-XP.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר לא , לא התקנתי את הדרייבר של המדפסת במחשב השני , אבל אם הוא לא מזהה אותה אז בשביל מה להתקין דרייבר ...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.