עבור לתוכן

יש לי בעיה בשיתוף מדפסת צריך עזרה בבקשה !!

Featured Replies

פורסם

יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים .

אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת .

אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ...

אני אובד עצות אנא עזרו לי .

פורסם

שיתפת את המדפסת ברשת?

פורסם
  • מחבר

כן , שיתפתי את המדפסת שבמחשב A , הגדרתי שיתוף מלא , ועכשיו יש על המדפסת סימון של יד (כאילו משותפת ) , ועדיין אני לא מוצא אותה במחשב B .

פורסם

תנסי להגדיר את המדפסת במחשב B ידנית (נגיד שלמחשב A קוראים EINAV ולמדפסת ברשת קוראים PRINTER את כותבת einav\printer\\ בשורת הכתובת)

פורסם
  • מחבר

הוא רושם לי " נתיב הרשת לא נמצא "

רשמתי ככה מדפסת ראשית\מחשב ראשי\\

פורסם

זה אומר שכנראה המדפסת לא משותפת (למרות שהמערכת מראה שכן) תנסי להוריד את השיתוף מהמדפסת, לאשר ואח"כ לשתף שוב.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את השיתוף , ביצעתי שוב שיתוף , עשיתי ריסט לשני המחשבים ועדיין מחשב B לא מזהה את המדפסת במחשב A .

הוא רושם לי "windows אינו יכול להתחבר למדפסת , הזנת שם מדפסת שגוי או שהמדפסת שצוינה מנותקת מהשרת "

פורסם

המדפסת דלוקה כשאת מנסה להתחבר אליה ממחשב B?

הדפסות יוצאות טוב ממחשב A?

יש פיירוול?

פורסם
  • מחבר

המדפסת דלוקה , ההדפסות יוצאות טוב ממחשב A , יש פיירוול של XP (אבל איפשרתי בחריגים את השיתוף קבצים ומדפסות בשניי המחשבים)

פורסם

תנסי בשביל הנסיון למשך דקה או משהו לכבות את הפייוול ב-2 המחשבים ולהתחבר למדפסת כשהפיירוול כבוי.

אם את יכולה תתנתקי מהאינטרנט כשאת מכבה את הפיירוול.

פורסם
  • מחבר

בוצע, ועדיין לא עוזר ..

אני מצטער שאני מקשה ככה , אני אני חייב עזרה .

פורסם

האמת, לא עולה בדעתי עוד משהו שיכול להפריע לתקשורת...

תנסה אולי לאפס את הגדרות הרשת ע"י הפעלת אשף הגדרות הרשת + אשף שיתוף הקבצים והמדפסות המובנה ב-XP.

פורסם

התקנת את הדרייברים של המדפסת גם במחשב B ?

פורסם
  • מחבר

לא , לא התקנתי את הדרייבר של המדפסת במחשב השני , אבל אם הוא לא מזהה אותה אז בשביל מה להתקין דרייבר ...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים