עבור לתוכן

עזרה - תקוע בHALF LIFE2 , שלב הכלא...

Featured Replies

פורסם

שלום...

אני כבר הרבה זמן לא מצליח לעבור קטע מסויים במשחק (המצויין) HALF LIFE2. אני לא זוכר את שם השלב אבל זה לאחר שפרימן נכנס לכלא בו מוחזק המדען השחור , והבת של המדען עוזרת לגיבור דרך המצלמות. הקטע הוא כשיש שני מזדרונות משני הצדדים ויש שלושה תותחים קטנים שצריך להציב בהם , לאחר שמסדרים את התותחים מתחילים לזרום חיילים משני צידי כל מסדרון..

ופה אני פשוט לא מצליח לעבור, אני כל הזמן נהרג . אפילו ניסיתי להוריד את הרמה של הקושי..

יש איזו טקטיקה או משהו שיכול לעזור לי ?

פורסם

אני נכנסתי לאחד החדרים והצבתי את הטורנטס ככה שאחד בכל צד ואחד באמצע בתוך החדר..

ואני הייתי קיצוני וחיסלתי מי שבא לתת מכות לטורנטס או להשליך רימון.

פורסם

אני אישית שמתי כל אחד מול הדלתות הקרובות, קצת רחוק מהם

ועם אחד הסתובבתי שאני מחזיק אותו שמרתי על הצד השני בעיקר..

אגב PTAYHOO באמת רעיון ממש טוב, צריך לנסות שאני אגמור את המשחק בפעם השלישית שלי :P

פורסם

אין כאן מה לחשוב...

פשוט תתחיל לפרק תחמושת על כל מי שבא..

או שתתבצר ליד המכונות ירייה

פורסם

אין כאן מה לחשוב...

פשוט תתחיל לפרק תחמושת על כל מי שבא..

או שתתבצר ליד המכונות ירייה

שאלה לי אליך, גמרת את המשחק הזה או עברת את השלב הזה ?

אם לא פשוט אל תדבר סתם כי זה אכן לא קטע קל בכלל ואני מאמין שמעטים האנשים שעברו את הקטע בניסיון הראשון ובהחלט יש על לחשוב איך לסדר את המכונות ייריה בשלב הזה.

אגב בסרט של זה שגמר תמשחק בשעתיים או פחות הוא סידר 3 ארגזים עם ה-GG עלה למעלה וחיכה שאלכס תגיע :P

פורסם
  • מחבר

תאמת כבר ניסיתי לסדר את התותחים משני צידי החדר האמצעי , פשוט תוך זמן קצר החיילים מפילים אותם בקצב וכל נסיון לסדר אותם שוב עולה "בחיים שלי". פשוט יש יותר מדי ומיותר מדי כיוונים.. גם על איזה נשק אתם ממליצי בקטע זה ? ניסתי כבר הרבה אפשרויות ולא עוזר ... ביחוד כשמגיעים הדברים המעופפים הקטנים והמעצבנים האלו :)..

אשמח לעוד עזרה ...

פורסם

תאמת כבר ניסיתי לסדר את התותחים משני צידי החדר האמצעי , פשוט תוך זמן קצר החיילים מפילים אותם בקצב וכל נסיון לסדר אותם שוב עולה "בחיים שלי". פשוט יש יותר מדי ומיותר מדי כיוונים.. גם על איזה נשק אתם ממליצי בקטע זה ? ניסתי כבר הרבה אפשרויות ולא עוזר ... ביחוד כשמגיעים הדברים המעופפים הקטנים והמעצבנים האלו :)..

אשמח לעוד עזרה ...

ניסית את האסטרטגיה של ptyahoo?

לדעתי היא ממש צריכה להיות טובה

אממ נשק..pistol/SMG לדעתי (כן כן פיסטול, למי שמספיק טוב לתת 2 HSים מהירים מחסל מהר קומביינים)

ושוב כמו שאמרתי אני שמתי 2 כל אחד מול דלת(הדלתות הקרובות יותר לחדר שמקבלים את המכונות)

ועם אחד הסתובבתי יותר קרוב לצד שני שאני מחזיק אותו ביד שלי

כאילו פחות או יותר איפה שיש את ה-AMMO של ה-SMG(אם אני זוכר נכון) כדי שאם ייכנסו מהצד השני אני ייראה..

ואז אם מפילים את אחד מה-2 ששמתי אני שם את זה שאני מסתובב איתו בחדר מעבר השני בכיוון ההפוך מהמכונה שהפילו

רץ מהר מעלה אותה עם ה-GG וככה ממשיך..

אממ ניסיתי לצייר לך את זה שיהיה טיפה יותר ברור :P

http://img187.imageshack.us/img187/5522/hl24ar.jpg

פורסם

שאלה לי אליך, גמרת את המשחק הזה או עברת את השלב הזה ?

אם לא פשוט אל תדבר סתם כי זה אכן לא קטע קל בכלל ואני מאמין שמעטים האנשים שעברו את הקטע בניסיון הראשון ובהחלט יש על לחשוב איך לסדר את המכונות ייריה בשלב הזה.

אגב בסרט של זה שגמר תמשחק בשעתיים או פחות הוא סידר 3 ארגזים עם ה-GG עלה למעלה וחיכה שאלכס תגיע :P

כן, סיימתי אותו

למען האמת זה לא ממש היה קטע שהתעכבתי עליו..

היו לדעתי קטעים יותר קשים כמו ההתחמקות מהרובוטים הענקיים שיורים

פורסם

אהלן

אכן קטע קשה לכאורה אך אני לפחות מצאתי אחלה פיתרון.

לפני שאתה מפזר את הרובוטים שיורים, שים לב שיש מקום בפנים שיש ארגזים בכמות נדיבה. סדר אותם בצורה כזו שתוכל לטפס עליהם לקומה השנייה. לאחר חזרה גנרלית כשאתה רואה שאתה מגיע לקומה שנייה בלי בעייה, פזר את הרובוטים איך שבא לך רק תעשה את זה מהר וטוס לקומה שנייה. החיילים לא יכולים להגיע לקומה שנייה ואתה תהנה מאוד לכסח להם את הצורה בנחת מלמעלה.

פורסם

כן, סיימתי אותו

למען האמת זה לא ממש היה קטע שהתעכבתי עליו..

היו לדעתי קטעים יותר קשים כמו ההתחמקות מהרובוטים הענקיים שיורים

Striders :P הם נקראים

ואם לא התעכבת עליו באמת כל הכבוד.

איך סידרת את המכונות אם אפשר לשאול ?

פורסם

אתה אמור לאתר את החיילים עוד לפני שהם מפילים לך את הטורנטס שאתה בתוך החדר ומקסימום לוקח שנייה שתיים להרים אותם.

אני מליץ על השוטגאן, אבל מאוד מהר נגגמרת לך התחמושת אז שמור אותו לסוף.

הוא הכי טוב כי בירייה בודדת לכיוון הפרצוף אתה מוריד חייל ולכן אם מכוונים טוב זה נשק מאוד יעיל.

דרך אגב: אתה עם קול? שומעים א החיילים מגיעים שהם מתקרבים וכך תדע להתכונן לחייל המגיע אילייך.

פורסם

Striders :P הם נקראים

ואם לא התעכבת עליו באמת כל הכבוד.

איך סידרת את המכונות אם אפשר לשאול ?

סתם חילקתי אותם בין ה4 כניסות..

ובעיקר לא הפסקתי לזוז..

כמו שנאמר, שוטגאן לראש מוריד כל אחד

פורסם

סתם חילקתי אותם בין ה4 כניסות..

ובעיקר לא הפסקתי לזוז..

כמו שנאמר, שוטגאן לראש מוריד כל אחד

אני עדיין מעדיף את הפיסטול :D

ממש אהבתי תפיסטול ב-HL2 שתי HSים מהירים אתה גומר ככה צבא שלם של קומביינים ;D

פורסם

האמת מאז שקיבלתי את הרובה של הקומביינים (המוזר הזה והיותר מדוייק מהרובה השני) לא נגעתי בפיסטול.. אלא אם כן נגמרה ממש כל התחמושת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים