עבור לתוכן

ביי ביי לאוברקלוק שלום למדיניות ה value האם?

Featured Replies

פורסם

3. אם ממשיכים לחשוב על אנטומיה גם את ההבדל בין 85 הרץ בקצב רענון לבין 75 הרץ אתה לא אמור לראות

זה כבר תלוי בבנאדם עצמו.

יש אנשים שאפילו עבודה ב-60 הרץ לא מזיקה להם ולאמות זאת יש אנשים שלא מסוגלים לעבוד בפחות מ100 הרץ.

אני למשל יכול לשים לב טוב מאוד להבדלים בין 75 הרץ ל85 הרץ.

• תגובות 43
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא רק אתה באמת אמרתי את זה ואני יודע שהוא כביכול חרא העניין הוא שאתה לא מסוגל להבדיל בהבדל

פורסם
  • מחבר

לצייד מילה אחת וזה אולי ישמע קטנוני וילדותי אבל

"תוכיח"?

פורסם

למה זה כל כך משנה לך מה אנשים עושים מחשב שלהם?

אנשים עושים את זה מהסיבות שלהם, יכול להיות בשביל לסחוט עוד ביצועים ויכול להיות כדי למתוח את הגבולות,

או כל סיבה אחרת.

. סבלנות לקרוא עד הסוף לא הזיקה לאף אחד אמרתי שכאשר יצא ה NFORCE2 לא יהיה צורך ב GF4 TI למען האמת כבר עכשיו אין צורך ב GF4 TI ה MX עושה את העבודה

הMX לא ממש עושה את העבודה...

אם ממשיכים לחשוב על אנטומיה גם את ההבדל בין 85 הרץ בקצב רענון לבין 75 הרץ אתה לא אמור לראות

אבל בכל זאת רואים.

. ועוד קצת גם הבדל בין 1600 על 1200 ל 1280 על 1024 אתה לא ממש רואה בריל טיים אולי בסטילס כן אבל כשאתה משחק 3D SHOOTER אתה פשוט לא שם לב לזה

ברור ששים לב לזה תנסה לשחק בשתיהם ותיראה.

ואני רוצה שתימשך ההתפתחות הטכנולוגית אבל אם יתייחסו עליה נכון אז מחשב היה עולה הרבה פחות ובה אם הרבה הרבה יותר

מה הקשר למחיר המחשב ולOC?

פורסם

אוי ואבוי...

כל אחד יכול להבדיל בין 16 פריימים לבין 40, וזה בדיוק ההפרש בין MX 440 לבין Geforce 4 Ti4600

ודרך אגב, לא כולם נהנים מלשחק 1024x768 ב Medium Details, מעבר לזה ה MX מתחיל לקרטע, וזאת עובדה מוכחת!

http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1647&p=8

פורסם
  • מחבר

יש הרבה מאוד קשר בין המחיר של המחשב לאוברקלוק

1. כשמשהוא עולה הרבה לא כולם רוצים להזיק לו.

2. אנשים חושבים על לקנות ביותר ולהמהיר עוד יותר

3. פחות אנשים שיקנו את ההיכי חזק יגרמו להורדת מחירים

4. כאשר אין הבדל בין ההכי טוב לשני רמות מההכי טוב למה לקנות את ההכי טוב לא איכףת לי מה אנשים קונים איכפת לי למה

5. למה זה קשה להבין שאכפת לי.

6. אני רוצה שלום גלובלי אבל בוא נתחיל מקטן בכך שאנשים לא ישלמו הרבה יותר מידי כדי לאפשר התפתחויות טכנולוגיות אשר יוכלו לעזור בקיום שלום גלובלי.

7. למה הזברה לובשת פיגמה

פורסם
. כשמשהוא עולה הרבה לא כולם רוצים להזיק לו.

מחשב עולה מעט?

פורסם
  • מחבר

IRONMAN כמה אירוני אבל לא נורא זה נחמד

אתה מסכים איתי שהיה נחמד לעשות אוברקלוק אם המחשב היה עולה 50 ש"ח

אני לא מוכן לעשות אוברקלוק כשהוא עולה 2500 ש"ח

וכן אני קיבוצניק

וכן אני יודע שעכשיו הכל מובן (קיבוצניק)

פורסם

תשמע , אני מסכים עם הדעה שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה .

" אוברקלוק זה פאסה ?" WTF , זה רק מתחיל ;D .

o/c לדעתי הוא דבר מעולה , לדוגמא :

בן אדם רוצה לקנות מחשב חדש , הוא יכול לקנות 1.6 ב800-1000 ש"ח או מחשב 2.4 ב2600 ש"ח , הבדל מחירים של 1600-1800 ש"ח , שווה את ההשקעה ? בהחלט לא , שאתה יכול לעשות o/c קטן ולהגיע לאותם מהיריות...

אותו דבר בכרטיסי מסך ....

זה דבר שיכול להיות די מסוכן , אבל ישנה אחריות וצריך לקנות את הדברים המתאימים ( לוח אם , זכרונות מהירים , קירור אם צריך ) .

אני מאמין שעוד חצי שנה-שנה שהמחשב שלך או של כל אחד יתחיל להתיישן או ירצה לעשות o/c :smoke: .

פורסם
  • מחבר

לא יודע הדבר היחידי שעוד לא ראיתי עליו תגובה היא בקשר לזה שלא צריך יותר מגיגה וחצי אני שמח שסוף סוף קיבלתי על זה תגובה אבל השאלה היא מה 1.5 לא יכול לעשות ש 2.5 כן יכול והאם באמת אובר קלוק של 1.5 ל 2 יהפוך אותו ל2 ויתן אותם ביצועים כמו 2 כי בסוםפו של דבר הוא לא מתוכנן לעבוד אותו דבר באותה מהירות גם החשמל שאתה מספק לא הוא שונה

נ.ב. ומממשממממשממשממש מרגיז אותי שאנשים לא שמים לב לזה אחריות לא מכסה אוברקלוקינג

פורסם

תנסה לשחק משחקי FPS ברזולוציה 1600x1200x32 ב 85 הרץ כאשר הכל ב high details.

תקבל על דיורון 1300 פחות מ 6 fps :P

אז עם אוברקלוקינג תוכל לסחוט עוד 3 פריימים... שווה :lol:

האמת השיקול בא כאשר המצב מתנדנד בשיפור שבן high details ל low details, או בשיפור בין 40 פריימים בממוצע לבין 50 פריימים (שזה קריטי כאשר פתאום יש סנצה עמוסה ואז הפריים רייט יורד מ 40 ל 20 ומ 50 ל 30).

אין קשר למעבד, זה יותר תלוי בכרטיס המסך שלו - אני לא אהב שרושמים כאלה שטויות בפורום של חומרה, אפילו אם זה בצחוק, כי אחרי זה יש אנשים שלוקחים את הדברים האלה ברצינות. מעבדי דורון הם מעבדים חזקים מאוד שמספיקים ל99 אחוז מהצרכים של המשתמש הביתי, כל ההבדל ביניהים לבין מעבד מלא זה כמות זכרון מטמון קטנה יותר, שאין לה כמעט יתרון בישומים אחרים. אתה יכול לקחת מעבד תקציבי של AMD לשים אותו על פלטפורמת DDR חזקה לAMD, ביחד עם כרטיס מסך חזק ולקבל אחלה של מכונת משחקים.

פורסם

לדיורון יש L1 של 128K, שזה הרבה יותר מאינטל, וL2 של 64 K שזה פחות מאינטל. (זה כתוב בפוסט אצלי)

פורסם

לדיורון יש L1 של 128K, שזה הרבה יותר מאינטל, וL2 של 64 K שזה פחות מאינטל. (זה כתוב בפוסט אצלי)

אני מדבר בשהוואה לאחים הגדולים שלו, לא של אינטל. עדיין, זה לא משנה את העובדה שהמעבד הזה נותן לך מספיק ביצועים בשביל כל דבר היום.

פורסם

נ.ב. ומממשממממשממשממש מרגיז אותי שאנשים לא שמים לב לזה אחריות לא מכסה אוברקלוקינג

THEY CAN NEVER KNOW... :lol: :lol: :lol:

פורסם

איזה ת'רד מעצבן....

אני רוצה לעשות אובקלוק כי:

1. אין לי הרבה כסף, לכן אני קונה חלקים שאני יודע שמתאימים לאוברקלוק אבל זולים, (כמו למשל 1.6A), ובונה מחשב שיעבוד במהירות של מחשב הרבה יותר יקר.

2. אני עושה את זה בגבולות הסביר ולא משתגע, ואני לא מוציא כסף על קירור מיוחד בשביל לעשות עוד קצת אוברקלוק (כמו לקנות קירור מים - בשביל מה אני כבר אוציא קצת יותר כסף ואקנה מעבד יותר טוב..)

3. אין שום סכנה למעבדים ו/או לחלקים אם אתה יודע מה אתה עושה, מקסימום במקום להחזיק 20 שנה הם יחזיקו 10...

4. זה כיף !!! ;D

5. אף אחד, אבל אף אחד לא מכריח אותך לעשות את זה... אבל אם אתה מרגיש טוב עם לקנות 2.53A במחיר של 500$ ולדעת שמישהו אחר קנה 2.2A במחיר של 300$ ועשה קצת אובקלוק ל 2.53 ועם שאר הכסף קנה טבעת מדהימה לחברה שלו, !!! SO BE IT

6. יום טוב לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים