עבור לתוכן

ביי ביי לאוברקלוק שלום למדיניות ה value האם?

Featured Replies

פורסם

זהו נמאס לי נמאס לי להתעלם מהשטויות שכולם כותבים נממאס לי

מעכשיו אוברקלוק זה פאסה רק אם רוצים לסכן את הדברים שעלו לכם כסף אין צורך בו ואין לי רצון בו ואני מעוניין שיפסיקו להתייחס עליו ברצינות זה בולשיט ת אני יודע שאם יודעים איך לעשות אותו אז הוא כביכול לא מסוכן אבל זה עדיין לא עונה על השאלה האמיתית והיא: ...

אובר קלוק :AR15: :AR15: :AR15:

יש לי לוח NFORCE של MSI ויש לי DURON ויש לי 256 מ"ב זיכרון והא עושה מה שאני רוצה למה לעזאזל צריך שמשחק ירוץ ב 180 פריימים בשניה כאשר העין האנושית לא תבדיל בין 60 פריימים בשניה לבין 80 פריימים לשניה אז נכון להוסיף רזולוציה זה טוב אבל ש 2000 על מי יודע כמה ירוץ במעל 60 פריימים לשניה עם כל האפשרויות שבעולם אפשרי בהחלט בלי להוציא 8000 ש"ח על מחשב ובלי לעשות אוברקלוק אלא ע"י

NFORCE2 כאשר יצא מעבד 1.5 לא יותר ושני מסכים כי ה NFORCE2 תומך בהם אז למה להוציא יותר על כרטיסי מסך???? ולמה לעשות אוברקלוק ??? ושמישהו אחד יביא לי תשובה אחת לאוברקלוק שהיא לא "כדי לנצל את המקסימום מהטכנולוגיה הקיימת" אז אני יתחיל לחפש תשובה לעישון שהיא לא "כי זה משהו לעשות" שזויהא התשובה האמיתית שכולם יתנו אם תלחצו אותם מספיק!

בהצלחה

Gal "Lucas" Heilper

• תגובות 43
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF

הריני פותר אותך מההצורך לעשות אוברקלוק

מרגיש יותר טוב

פורסם
  • מחבר

סליחה שאינני בקיע בסלנג פורומים אני חדש בזה מה זה

WTF?

פורסם

בתירגום חופשי :מה לעזאזל אתה רוצה

מישהו מכריח אותך לעשות אוברקלוק

פורסם

WTF=What The Fuck.

ואם שוק החומרה היה מתבסס על החשיבה שלך,אז היום אנשים עדיין היו מתלהבים מה486 שלהם.

מה זה מפריע לך מה אנשים קונים ועושים?

מפריע לך שאנשים רוצים מחשבים טובים יותר ממה שצריך"?

פורסם
  • מחבר

1. למנהלי הפורום אני מתנצל אני חושב שיהיה כדאי להעביר את התרד הזה לפורום המתאים לו , סליחה זאת טעות שנעשתה בתום לב.

2. השאלה שלי היא לא רק לנמה לעשות אוברקלוק היא גם למה אנשים אחרים עושים אותו , האם זהו יצר לבדוק כמה אפשר למתוח את המחשב עד שהוא עושה פססס ???

פורסם

WTF= What The Fuck

עכשיו בוא אני אסביר לך משהו

אני בתור אוברקלוקר עם שיגעון קל לדבר (אבל בניגוד לאוברקלוקרים אחרים אין לי כסף *אהמממ* קובי *אהממ*)

ומה המטרה שלי בoc? לא ביצועים....... אלא התענוג לשבור שיאים (במיוחד את השיאים של קובי עם הסלרי שלו)

זה בעצם המטרה של כל אוברקלוקר אמיתית התהליך ולא התוצאה

פורסם

תנסה לשחק משחקי FPS ברזולוציה 1600x1200x32 ב 85 הרץ כאשר הכל ב high details.

תקבל על דיורון 1300 פחות מ 6 fps :P

אז עם אוברקלוקינג תוכל לסחוט עוד 3 פריימים... שווה :lol:

האמת השיקול בא כאשר המצב מתנדנד בשיפור שבן high details ל low details, או בשיפור בין 40 פריימים בממוצע לבין 50 פריימים (שזה קריטי כאשר פתאום יש סנצה עמוסה ואז הפריים רייט יורד מ 40 ל 20 ומ 50 ל 30).

פורסם
  • מחבר

שאלה מעניינת אז יכלת גם לשאול בתור האדם החושב איין לך הרבה מה לעשות אם מחשבה אם היינו בורים אז היה הרבה יותר קל אבל אתה לא שואל את עצמך לפעמים למה האדם חושב? זה אותו דבראני אדם שמתעניין בנושאים ורוצה לדעת את נפש האדם וזה בצורה מאוד מוזרה כקשור לנפש האדם

פורסם

אני חושב שהוא צודק, וזה באמת ביזבוז עצום לקנות מחשב בהמון כסף. קנית P4 2G בשביל הביצועים לא?. נגיד ה1.6 הוא עוד איכשהו, מעבד מינימלי של פרופורמנס, אולי. אבל אני לא מוצא סיבה למה כל אלו שרוצים מחשב חדש למשחקים לא יקחו לוח KT266 טוב, עם דיורון 1.2, וכרטיס מסך TI4200 או משהו כזה.

פורסם

אני עוד לא הבנתי מה הוא רוצה אז

wtf???

???

פורסם
  • מחבר

אני לא עומד כ"כ בקצב אבל אני משתדל לענות לכולם אולי אני צריך אוברקלוק למוח ;D ;D ;D

1. אני עדיין מתלהב מ 486 במיוחד עקב העובדה שהוא התפתחות טכנולוגית הכי גדולה עקב הכנסת המעבד לחישוב נקודה צפה לתוך המעבד המרכזי .

2. סבלנות לקרוא עד הסוף לא הזיקה לאף אחד אמרתי שכאשר יצא ה NFORCE2 לא יהיה צורך ב GF4 TI למען האמת כבר עכשיו אין צורך ב GF4 TI ה MX עושה את העבודה

3. אם ממשיכים לחשוב על אנטומיה גם את ההבדל בין 85 הרץ בקצב רענון לבין 75 הרץ אתה לא אמור לראות

4. ועוד קצת גם הבדל בין 1600 על 1200 ל 1280 על 1024 אתה לא ממש רואה בריל טיים אולי בסטילס כן אבל כשאתה משחק 3D SHOOTER אתה פשוט לא שם לב לזה

פורסם

מה אתה רוצה כל אחד יעשה מה שהוא רוצה אם הוא רוצה לבזבז את כל הכסף על המחשב שיבזבז אם הוא רוצה לקנות מחשב סביר ולא כל כך יקר שיקנה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שאנשים יתנו לי אחת ולתמיד למה רוב האנשים עושים שטויות ומבזבזים כסף

סליחה באמת שאני אדם אכפתי או מתעניין

בעצם לא סליחה כולם צריכים לעשות את זה ואז הרבה צרות יפתרו

ואני רוצה שתימשך ההתפתחות הטכנולוגית אבל אם יתייחסו עליה נכון אז מחשב היה עולה הרבה פחות ובה אם הרבה הרבה יותר

נ.ב. אם הייתי מאמין בעם שלי הסיבה היחידית שהייתי קונה אינטל זה כי הם מספקים עבודה לכמה ישראלים. אבל הבעיה היא שאני לא מאמין בלאום שלי "ישראלי" שכבר לא קיים

פורסם

זה רק אני או שבאמת אמרת ש MX עושה את העבודה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים