פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אז מה הם לא אותו גזעמה זה נותן?יהודים בעיקרון(בני ישראל) זה אותו גזעזה שב-2000 שנות גלות האחרונות דיי התערבבנו זה משהו אחראבל עם זאת לרוב הצלחנו לשמור על הגזע בלי להתבולל
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר בארטון אני יודע שעכשיו זה לא קשור לסקר אבל פאק דטאתה יכול להסביר לי מה קרה לפני 2000 שנה?כי אני קראתי שזה היה משהו עם הרומאים אבל אני לא בטוח
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מזרח אירופאיות הכי עושות לי את זה אבל בתור מי שגר באמריקה כבר שנה וחצי אני חייב להגיד שאין על ה white trash הן אוהבות זין והרבה ממנו
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר איזה חורבן?זה שהרסו את בית המקדש?בשביל זה בורחים לחו"ל?אם הם לא היו בורחים אז הערבים לא היו באים לפה
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים איזה חורבן? זה שהרסו את בית המקדש? בשביל זה בורחים לחו"ל? אם הם לא היו בורחים אז הערבים לא היו באים לפה :lol: :lol: :lol: (זה היה בצחוק נכון??)
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים [ltr]god this thread kills me. can't stop laughingand more to the point I am not much of high standards. lets just say if it moves i'll fuck it and if it doesn't, i'll fuck it until it moves.I'm just kidding...i'll be happy with just a nice girl with good personality and a minimal amount of good looks.[/ltr]
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים ציטוט של: Bluesky ב היום בשעה 18:44:14 איך אתה מסביר את זה שאני משתין בעמידה ? ומוצץ בירידה אחד הטובים ח"ח.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים זה רק אני או שכל נושא שפותחים הופך להיות נושא ירידות על בלוסקיי? אתה רומז על משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.