עבור לתוכן

חייייייייייב עזרה בהתקנת DIABLO II ההרחבה

Featured Replies

פורסם

התקנתי את DIABLO 2 ועכשיו אני רוצה להתקין את ההרחבה... הבעיה היא שאני כבר באמצע ההתקנה הוא מבקש נראה לי בפעם

האחרונה להחליף לדיסק של ההרחבה ומשום מה הוא לא ממשיך בהתקנה ושוב מבקש את אותו דיסק... (ההחלפה הזאת קוראת בערך באמצע ההתקנה)

הדיסק של ההרחבה הוא מקורי מהחברה.... אני לא יודע מה לעשות !!!!!  :kopfpatsch:

אה אם זה עוזר הקובץ האחרון שכתוב הוא d2exp.mpq

אשמח לקבל עזרה

פורסם

שלום.

גם לי הייתה את אותה בעיה עם D2 בהתקנה (יותר מדי דיסקים) תיבדוק אם יש סריטות רבות או ליכלוכים על הדיסק עם יש יותר מדי סריטות אז כנראה שהמחשב לא יכול לקרוא את כל הקבצים על הדיסק...

אני פשוט הורדתי את הדיסק השלישי ב ISO וצרבתי אותו מהאימייל רק אותו הכונן לא קרא לי...

בכול אופן אם אתה רואה שיש רק לכלוך על הדיסק אז תנסה לנקות אותו עם בד נקי או תישאל בפורום איזה חומר טוב לניקוי דיסקים...

מקווה שעזרתי קצת...

ביי

פורסם
  • מחבר

זה מוזר כי שאני מכניס אותו הוא מזהה אותו אבל שהוא אומר לי להכניס אותו אחר כך באמצע ההתקנה הוא לא...

יכול להיות דבר כזה?

פורסם

שלום רב.

כן זה אפשרי ויותר, הרבה דיסקים ישנים שלי שהם מלאים שריטות המחשב מתחיל את ההתקנה מתקין כמה קבצים ואז הוא ניתקע ורושם הודעת שגיאה קובץ X לא נימצא (הכוונה לסוג של קובץ הוא לא ממש רושם קובץ X) מה שקורא חלק מה הדיסק הוא יכול לקרוא כי אין עליו שריטות לעומת זאת חלק אחר בדיסק שהוא מלא בשריטות הוא לא יכול לקרוא את הקבצים שנימצאים שם לכן הוא יכול לבצע רק חלק מן ההתקנה, הוא יכול לקרוא רק את הקבצים שנימצאים על שטח דיסק שהוא לא פגום, כמה שנים יש לדיסק שאנחנו מדברים עליו?

;)

פורסם
  • מחבר

האמת שאני ממש לא יודע הוא של חבר שלי...

עוד שאלה ניסיתי להתקין רק את דיאבלו 2 בלי ההרחבה הדיסיקים מקוריים גם ומשום מה אחרי שאני מתקין ורוצה לשחק הוא מבקש את דיסק המשחק...

(play disc) והוא כבר בפנים!!!!! מה לא בסדר הדיסק מקורי וההתקנה עברה כשורה!!! ואין עליו שריטות!!! :pissed:

פורסם

שלום רב.

זאת בכלל לא בעיה הוא לא רוצה רק את הCD הראשון אלא גם את הקובץ קראק שבתוך בדיסק אתה צריך להעביר אותו מהדיסק שיש בדרך כלל ספריה בשם קראק וקובץ שקוראים לו דיאבלו משהו עם איכון של דיאבלו או פשוט קוראים לאותו קובץ CRECK.EXE אתה מעביר אותו לספריה שהתקנת בה את D2 ומחליף בקוץ הקיים

אין מה לדאוג אני עושה זאת כמעט בכול משחק שאני מתקיין כיום העברת הקראק הכרחית בכדי להכנס למשחק...

בהצלחה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

איפה נמצא הקראק הזה בדיוק?

פתחתי את כל הדסקים ולא מצאתי שום דבר... אשמח אם תיתן לי הסבר יותר מפורט...

איך אני בודק את הגירסה של המשחק? אני יכול גם להוריד את זה...

פורסם

:kopfpatsch:

הוא מתכוון לקראק שיש במשחקים לא חוקיים... זו לא הבעיה אצלך

פורסם
  • מחבר

אוקי....

אבל קראק זה חוקי... והמשחק של מקורי ואולי רק קובץ ההפעלה שלי דפוק

אז מאוד יעזור לי לדעת את הגירסה של המשחק שלי או לקבל קראק טוב...

אני מאוד אשמח לדעת איך אני בודק את הגרסה של המשחק שלי

או מקום שאני יכול להוריד קראק

פורסם

קראק הוא לא חוקי, בין אם יש לך את המשחק המקורי או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים