עבור לתוכן

סירטון שהכינו באיחוד הלאומי על הפינוי של הגוש

Featured Replies

פורסם

היי!

ראיתי פרסומת בעיתון של שבת על הסירטון שמדבר על ההתנתקות, ונכנסתי (בפעם הראשונה יש לציין) לאתר של האיחוד הלאומי מתוך סקרנות לראות מה יש להם לחדש.

הסירטון ממש לא קצר (27 דקות!) ובחלקו קצת קיצ'י (ילדים מדברים...) אבל ככל שהסירטון נמשך האסימון התחיל לרדת אצלי קצת יותר עמוק.

יש בעיתון גם עמוד תמיכה של עשרות אלופים בצבא שחתומים בעד ההתנתקות, אולם בסירטון ההוא דיברו מספר אלופים (במיל' כמובן) על העניין מצידו השני וגם הסבירו את דיעותם.

למי ששואל מה דעתי על ההתנתקות אז אני חושב שיש מקום לתוכנית כזאת אולם לא במתכונתה הנוכחית.

אם באמת היה אכפת למישהו מאותם 8000 איש אז קודם היו דואגים לרווחתם (בתים נורמלים, עבודה חדשה - יהיו אלפי מובטלים חדשים, פסיכולוגים וכ"ו) ורק אז קובעים תאריך לפינוי.

אם היתה תמורה לנסיגה - לפחות הבטחה מינימלית מצד הפלסטינים שלא ירו קסאמים על שדרות אשקלון ואשדוד - אולי היתי בעד (וכבר כתבתי זאת כאן בעבר).

הקישור לסירטון:

http://212.150.241.251/leumi/sakin_balev_new.wmv

פורסם

אם נופל טיל אחד על אשדוד או אשקלון תפרוץ מילחמה.... :funn:

פורסם

תרשה לי לתקן אותך :

כשטיל יפול על אשדוד , תפרוץ מלחמה ...

זאת לא שאלת "אם" , זה עניין של זמן .

פורסם

טוב אז אני מתכיל לפרק את התחמושת שלי מהמיקלט לחדר.

פורסם

אי אפשר להכריז מלחמה על אומה שאין לה מדינה, זה סתם יהיה עוד מבצע "חומת מגן" שלא יעזור בכלום

פורסם

לא יהיו אלפי מובטלים.

מי שעסק בחקלאות מקבל אדמה חדשה .

וכל השאר מוזזים רק כמה קילומטרים מביתם הישן, הם יוכלו להגיע לעבודה אם היא היתה באחת מישובי הסביבה

מה8000 שמתפנים יש כמה אלפי ילדים, כמה אלפי נשים עקרות בית, וכמה מאות פנסיונרים.

אני מעריך שתכנית ההתנתקות תוליד בין כמה עשרות לכמה מאות מובטלים ולא יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים