עבור לתוכן

קניתי Swith Fast Enthrnet ועכשיו יש לי Firewall שאני לא יכול להוריד.

Featured Replies

פורסם

תשעמו אחי קנה Swith Fast Enthrnet

[http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=1610&PHPSESSID=53b17e0ddfcfca206afc093623454761]

וכול פעם שאני מיתחבר לטורנט זה עושה לי צבע צהוב וכותב שיש לי firewall דלוק, ואותו הדבר באמיול זה נותן לי LOW ID...

איך לעזאזל אני פותר את זה?

פורסם

אה!!! קנית את הדגם הזה!

לא היית צריך לעשות את זה :screwy:

מה שעשו שם הוא מערכת מתוחכמת למדי לזיהוי המשתמש. ברגע שהSwitch מזהה משתמש שאינו אינטליגנטי מספיק בשביל לפרסם הודעות בפורום המתאים,

הוא אוטומטית מאלץ את הפיירוול - הוא מניח, פשוט, שהמשתמש בטוח לא מספיק חכם בשביל לשמור על המחשב שלו מווירוסים.

אני מציע שתתקשר לפנדה ותגיד להם שאתה NOOB, הSwitch הראה לך מה-זה ואתה רוצה את כל הכסף שלך בחזרה, בניכוי מה שמגיע לאורלי.

בהצלחה.

פורסם

טענות מסוג זה אתה יכול להפנות לאחי איך ולא השם שלו זה RnGKay ולא אחר. [תגיד לו שהוא נוב והוא קנה את הדגם הזה]

מה לגבי קצת עזרה?

פורסם

אין שום קשר בין switch ל פיירוול/בעיות ה NAT שיש לך. מה שקנית זה סוג של "מפצל" וזהו. גם לי יש כזה ואני מבטיח לך שאין קשר בין השנים. כנראה יש לך פיירוול/ראוטר שצריך לפתוח בו את הפורט הרלוונטי

פורסם

אבל זה קרה רק אחרי שקניתי את הSwith, וכשהמחשב נידלק אז האינטרנט נידלק לבד אין לי מושג איפה ליפתוח פורטים או פייר וואל,וכן יש לי ראוטר!

תיראו הכול אצלי חסום וכן הAzureus שלי אומר תמיד שיש לי פיירוואל סעמק איך אני פותר את זה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בכל זאת זה לא ה switch . אתה צריך לפתוח פורטים בראוטר. אם אף לא פתחת אז עכשיו זה הזמן.

פורסם

חפש בפורום רשתות או בגוגל איך פותחים פורטים בחומרה שלך..

פורסם

אתם לא מבינים!

ליפני ה SWITCH היה לי סמל של ADSL [החייגן] שהיתי לוחץ קליק ימני-מאפיינים-ומוריד סימון מהפיירוואל והכול היה בסדר,אבל עכשיו אין לי את ה ADSL כי האינטרנט מחובר כול הזמן כך שאני לא צריך חייגן [ADSL] שמישם היתי פותח פורטים פיירוואל וכזה, אז איך אני פותח עכשיו ראבק מה זה....

פורסם

דבר ראשון תרגע, אנחנו לא חייבים לך כלום עם השפה הזו..

דבר שני, קשור בכלל לפורום רשתות ולא לפה..

דבר שלישי, יש לך ROUTER או שה SWITCH הזה מקשר אותך לאינטרנט... אתה צריך לפתוח פורטים למחשב שלך בשביל שזה יעבוד.. חפש

PORT FORWARDING והדגם של ה ROUTER/ מה שמחבר אותך לאינטרנט, בגוגל...

פורסם

תראה יש לי מודם של Speed touch home וקנינו SWITCH, המודם מחובר לסוויץ הסוויץ מחובר למחשב דרך USB לסוויץ גם מחובר המחשב של אחי.

עכשיו אין לי איפה ליפתוח פורטים כי אין לי חייגן [ADSL] ליפני הסוויץ היה לי חייגן שמישם היייתי פותח פורטים פיירוואל ומיתחבר לאיטרנט אבל עכשיו האינטרנט תמיד מחובר אז אין לי חייגן ואם אין חייגן אין לי איך ליפתוח פורטים.

...

פורסם

כנראה שהפסיכידלי משפיע אליך יותר מדי... איך בדיוק אתה מחובר כל הזמן ? יש מישהו שדואג לזה לא ? המחשב מתחבר ? ה SWITCH מתחבר, ה SPEED TOUCH HOME מתחבר ? מי שולט בזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים