עבור לתוכן

התקנת WIN 2000 - הדרך הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא.

מה הדרך הכי טובה להתקין?

פורסם

מה הדרך הכי טובה להתקין?

הממ...

יש לי דרך מהפכנית - מה דעתך להשתמש ב SETUP ?

;D

מה זה השאלה הזו ? כמה דרכים יש להתקנת WIN2K על מערכת מפורמטת ? תשאל שאלות יותר ספציפיות, כמו למשל איזו מערכת קבצים לשים, איזו חלוקה לעשות למחיצות , או משהו בסגנון, ואז תקבל תשובות עיניניות.

פורסם
  • מחבר

מה הדרך הכי טובה להתקין?

הממ...

יש לי דרך מהפכנית - מה דעתך להשתמש ב SETUP ?

;D

מה זה השאלה הזו ? כמה דרכים יש להתקנת WIN2K על מערכת מפורמטת ? תשאל שאלות יותר ספציפיות, כמו למשל איזו מערכת קבצים לשים, איזו חלוקה לעשות למחיצות , או משהו בסגנון, ואז תקבל תשובות עיניניות.

על מה אתה מדבר? שאלה ענינית לגמרי - לאחד שלא בטוח. איז המחיצות עזוב אותי. שאלתי שאלה לדעתי ברורה. לא ברור לך? אל תענה. (הכל בנימה חברית כמובן ;D)

פורסם

הכי פשוט להכניס את הCD לכונן לבצע אתחול למחשב ולתת לדיסק לאתחל את המחשב..

ההתקנה תתחיל לבד ותאפשר לך אפילו לפרמט את המחיצה שבה נמצא 98.

:bash:

פורסם

שמע לי אל תשים 2000.. זה חרטא של ווינדואוס.. עושה הרבה בעיות ולא תומך במודם האפור של אורקית(ADSL)..

[glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300]אין כמו XP!![/shadow][/glow]

פורסם

למה סתם לדבר שטויות? ::)

חלונות 2000 עולה על XP בהרבה מובנים (לבינתיים, עד שייצאו לXP חבילות שירות אשר יתקנו מלא בעיות תאימות ואבטחה שעדיין קיימים במערכת)... אבל באמת שכבר אין לי כוח להיכנס לזה ובייחוד לא על הבוקר אחרי שלא ישנתי כל הלילה. :-\

הדרך הטובה ביותר להתקין את חלונות 2000, היא כמו שאמרת, לפרמט... מיד עם תום ההתקנה והכניסה הראשונית למע' ההפעלה, יש להתקין את ה SP העדכני ביותר. מיד אחריו, להתקין את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח האם ולצ'יפסט, כרטיס הקול וכרטיס התצוגה וכו'...

לאחר מכן, לגשת ל Windows Update ולבצע את כל העדכונים הדרושים - החל מגירסה העדכנית ביותר של Internet Explorer ואביזרים נחוצים נוספים כגון Direct X 8.1B ועוד...

לאחר שסיימת את כל הדברים הנ"ל, אתה יכול לגשת להתקנת התוכנות איתן אתה עובד והמשחקים.

התקנה איכותית לך. :D

פורסם

שמע לי אל תשים 2000.. זה חרטא של ווינדואוס.. עושה הרבה בעיות ולא תומך במודם האפור של אורקית(ADSL)..

אני חושב שאתה מגזים ! אין כמו Windows2000 ! במיוחד אחרי הבעיות המעצבנות של WindowsXP .

פורסם

WIN2K עושה הרבה בעיות? (אולי כן, אבל XP עשה לי הרבה יותר)

פורסם
  • מחבר

OK , installed the 2000, no hebrew....

NM

disscussion closed. For me.... ;D ;D

i am back with a new more powerfull OS!!!1

פורסם

No such thing as win2000 without hebrew!

control panel->regional options->tick the hebrew option and restart

back to regional options->your local (location)->Hebrew

set as default->hebrew

input locals->add hebrew

restart

You have hebrew

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים