פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מישהו אולי זוכר את המשחק היפה הזה ? אני מדבר על המשחק ה-6.... אם מישהו שיחק בו פעם... אני אשמח לדבר איתו על זה.. כי פשוט אז אכלתי את עצמי איך לעלות לקומה השנייה במשחק... ולא הצלחתי והייתי תקוע... מישהו שיחק פעם ?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מה הבעיה, למצוא WALKTHROUGH ? בכל מקרה, 5 היה האחרון שסבלתי.. 6 כבר לא יכולתי לשחק (וכנראה שהרבה אחרים, כי החברה הפסיקה לעשות QUESTIM)
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל מזה WALKTHROUGH ? כדי לעלות לקומה השנייה היה צריך 400 שקל...ואם ניסית לעלות בלי כסף היה את הדפוק הזה שאומר לך: hey where u going son ?...ואני זוכר שהיה בקומה הראשונה את הדפוק ההוא שצריכים לנצח אותו במחשק וידאו כזה... ניצחת אותו <?>
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים WALKTHROUGH זה פתרון למשחקים:http://www.google.com/search?q=space+quest+6+walkthrough&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר עברת את המשחק ? נ.באתה זוכר את הרובוט מלצר הזה שהיה אפשר לגנוב ממנו כסף ?והיה איזה בחור אחד בבר במרתף שהוא היה שם ואם היית מתקרב איליו הוא היה מפוצץ אותך מכות ...אתה זוכר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.