פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה??אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון! ובטח יש לך את הפירוול של נורטון או אנטיוירוס של נורטון נכון ?
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים תלך לתקייה של ה- norton internet securiity ושם תמצא קובץ בשם lamapp.exeקליק ימני עליו>מאפיינים>תאימות ושם תגדיר לו לרוץ במצב תאימות לווינדוס 2000...
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר אתה מדבר על ההודעה הזאת כאשר המחשב נסגר נכון????Your system is low on virtual memory. Windows is increasing the size of your virtual memory paging file...ואז הוא גם רושם שאולי חלק מהתוכניות יחסמו בלה... בלה... בלה...
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים אכן, נורטון הוציאו לזה תיקון באתר שלהם להורדה אבל הוא ממש לא נחוץ ברגע שמגדירים לקובץ המסויים לרוץ במצב תאימות לווינדוס 2000 אז הנורטון כבר לא עושה בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.