פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים בפרו יש שליטה הרבה הרבה יותר מתקדמת ויותר אפשרויות .זיהוי וירוסי מאקרו מכיל טכנולוגיה הנקראת iChecker , שמטרתה להגביר את מהירות התוכנה .אני ממליץ יותר על הפרו , כיוון שהוא מכיל אופציות ואפשרויות מתקדמות הרבה יותר .
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר בפרו יש שליטה הרבה הרבה יותר מתקדמת ויותר אפשרויות .זיהוי וירוסי מאקרו מכיל טכנולוגיה הנקראת iChecker , שמטרתה להגביר את מהירות התוכנה .אני ממליץ יותר על הפרו , כיוון שהוא מכיל אופציות ואפשרויות מתקדמות הרבה יותר .מזה?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים הוא לא רע , אבל יש להם עוד דבר או שניים ללמוד על פיירוואל , בנתיים אני ממליץ להשתמש רק באנטיוירוס שלהם , וכפיירוואל להשתמש במוצר אחר .
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אחי אתה יכול לפרט קצת יותר אני בינתיים מתמש בפיירואל שלהם בתור גרסת ניסיון מה הבעיה איתו? בעיה באבטחה?בנוחות?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים אין איתו שום בעיה , יש מוצרים הרבה יותר טובים (שכבות הגנה נוספות ומתקדמות יותר , אפשרויות קיננפוג מתקדמות הרבה יותר )אם אתה מרוצה ממנו אז תישאר , למרות שאני ממליץ לנסות דברים אחרים .
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים VIVA LA NOD32השתמשתי בזמני בקספרסקיאני מעדיף את הנודיותר קלהיותר עוצמה (נכון להיום יש לה את הזיהוי הטוב ביותר (לוירוסים לא מזוהים - יורסטיקס) )
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר אין איתו שום בעיה , יש מוצרים הרבה יותר טובים (שכבות הגנה נוספות ומתקדמות יותר , אפשרויות קיננפוג מתקדמות הרבה יותר )אם אתה מרוצה ממנו אז תישאר , למרות שאני ממליץ לנסות דברים אחרים .אז על מה אתה ממליץ ? zonealarm?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים נסה את שניהם , אני אישית מעדיף את סיגייט .עוד אופציות נחמדות : outpost - מעולה אם אתה חושב שתוכל להסתדר איתו , הוא קצת מסובךtiny - ממשק מוזר , לא יצא לי לנסות אבל הרבה ממליצים עליו , אבל שוב , הוא מסובך למדי , רצוי שתנסה אותו כמה ימים , אם אתה מסתדר איתו אז אחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.