עבור לתוכן

כרגיל, MICROSOFT, *!@#&$ אותנו, ה ANTISPYWARE בקרוב הסוף + תשלום....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האירוניה היא שמיקרוסופט קנו את התוכנה ולא תכנתו בעצמם...

אני אישית לא השתמשתי אף פעם בANTISPYWARE שלהם, וזה גם ממש לא מזיז לי.

אבל לדעתי בשבילהם לקחת כסף על תוכנה כזאת בעוד שהם יצרו חלק מאוד גדול של אותו ספייוור בגלל חורים בדפדפן שלהם, זה פשוט צביעות.

הכסף במקרה הזה לא אמור לשנות להם שום מאזן רווח או הפסד.

ואללה ? גם את DOS הם קנו ומכרו, גם את WINDOWS הם גנבו את הממשק מ APPLE (והפסידו בתביעה ולכן הם עושים OFFICE וכו' ל APPLE), גם את הדפדפן הם גנבו מ NETSCAPE, רגע, מה הם עשו בעצמם ? (גם את ה ANTISPYWARE הם גנבו)...

אתה יכול להמשיך לעשות :kopfpatsch: כמה שבא לך אבל אני מניאק אם כל התוכנות שלך מקוריותאל תדאג.

הכל פריץ ;)

לא הכל פריץ, ראה ערך הגנות של משחקים כמו HL2 ו BATTLE.NET למשחקי ONLINE, אם MICROSOFT רוצה, היא בקלות יכולה לעשות משהו דומה...

הדברים ורודים בעולם שלך, בעולם האמיתי בעלי המניות רוצים לראות כסף נכנס לחברה.

את הבעיות שהיו באקספלורר (והיו הרבה) תיקנו, יותר מזה הם ממש לא חייבים. :kopfpatsch:

לא נכון... לבעלי המניות יש אינטרס מובהק לשמור על מחיר המניה הנוכחי של החברה, על 26$ הרבה יותר מאשר דברים אחרים..

ולגבי התגובה האחרונה, נראה לי ש MICROSOFT נכשלה עוד פעם באסטרטגיה שלה... עלק SECURITY זה שיא החשיבות שלהם..

• תגובות 62
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני חשבתי לתומי שהאינטרס של בעלי מניות הוא שמחיר המניה תעלה, SILLY ME.

1.אף אחד לא מכריח אותכם להשתמש בWINDOWS/EXPLORER או בתוכנות שלהם, לא טוב לכם-יש אלטרנטיבות.

2.אמנם XP התחילה (והמשיכה) בתור קטסטרופת אבטחה אבל היום (אחרי טריליון עדכונים) היא מערכת מאובטחת למדי.

3.הדוגמה עם הקיר של הבית היתה מוגזמת, הקבלן כן בנה קיר ועכשיו אתה רוצה שגם ישים לך אזעקה על חשבונו?

פורסם

Who cares?

Microsoft is going down with vista. Ppl were its slaves, using its software and thus making the software market compled to use their opertaing systems.

Now with all these new restrictions and regulations that they add to the new Vista Windows, they are going to lose this advantage of excluscievnes over the opertaing system market.

We already can see the first NIZANIM of OSX that runs under a PC, and linux becomes more user friendly.

It is true that the change would take time (as it did with microsoft taking over), but things will change and people would not tolerate such a lousey product.

If VIsta wont be a true newly inovating revolutianary OS (from the previous windows rev) there would be no reason to purchase it

and with the new restriction neither pirating.

So what would happen after Vista would come out ? IMO microsoft would lose (in a matter of a few years) much of it's share in the operating system market,

to apple which would be a fair alternative to MS's crapy products.

Well, my opinions are more hopes than prediction, but i don't think ppl are that stupid.. well considering what einstein

had said about the infinity of the universe.,, can't be.

פורסם

ואני חשבתי לתומי שהאינטרס של בעלי מניות הוא שמחיר המניה תעלה, SILLY ME.

1.אף אחד לא מכריח אותכם להשתמש בWINDOWS/EXPLORER או בתוכנות שלהם, לא טוב לכם-יש אלטרנטיבות.

2.אמנם XP התחילה (והמשיכה) בתור קטסטרופת אבטחה אבל היום (אחרי טריליון עדכונים) היא מערכת מאובטחת למדי.

3.הדוגמה עם הקיר של הבית היתה מוגזמת, הקבלן כן בנה קיר ועכשיו אתה רוצה שגם ישים לך אזעקה על חשבונו?

ולמה אתה חושב שהשקת שירות במו ONE CARE יעלה להם מניות? זה שירות זניח לעומת השקת מערכת הפעלה למשל.

1. למעשה עד לפני זמן לא רב לא היתה מערכת אלטרנטיבית נורמלית לWINDOWS, וגם לא עכשיו (אינטואיטיבית ולמה שאנשים הורגלו)

לאנשים שלא ממש מבינים אין שום דבר חוץ מEXPLORER ושם גם בדר"כ הבעיות.

2. נכון, אבל גם עכשיו יש מספיק חורי אבטחה... (אגב, אפשר עדיין להוריד עדכונים קריטיים דרך העדכון האוטומטי)

3. אבל הקיר עשוי מגבס/חסרים בלוקים!!!

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה, אני יכול להפנות אותך למספר מאמרים באינטרנט שמראים שדווקא למיקרוסופט (להנהלה), ולבעלי המניות (העיקריים, חוץ מהמייסדים), אין אינטרס לעליית מחיר המניה (בעיקר משיקולי מימוש אופציות ע"י העובדים ובריחה מסיבית של עובדים ברגע שהמחיר של המניה יהיה שווה מספיק בשביל שהם יממשו את האופציות ויברחו)...

לגבי שאר הדברים:

1. אין ממש אלטרנטיבה למרבית האוכלוסיה עדיין, מה לעשות...

2. נכון XP מאובטחת, אבל לא נותנת מענה לדברים בסיסים (לגבי אנטיוירוס בסדר, קחו בכסך), אבל לגבי ANTISPYWARE, אני לא רואה סיבה...

נראה שאנשים שכחו מי זאת MICROSOFT פה.. ואני כן חושב שהיא צריכה לדאוג שמה שהיא מפתחת, שיהיה חסין... מספיק הם לוקחים כסף על עותק חוקי של WINDOWS, אז שיכללו שם גם את זה...

פורסם

אם מייקרוסופט היו שמים את התוכנה הזו כחלק ממערכת הפעלה,אנשים היו ישר צועקים מונופול,הנה הם מוציאים תוכנה שכמו מיליוני ומיליוני תוכנות עולות כסף ואנשים גם מתלוננים.

מציק לכם,אל תקנו,אני אישית לא יקנה...יש הרבה תוכנות כמו זו שהם בחינם.

פורסם

הם יכולים לשים אפציה של "לא להתקין" כמו שהם צירכים לעשות עכשיו עם הMedia player. (או שבכלל מעיפים אותו???)

פורסם

האנטיספייוור צריך להיות מוצע באופציה ולא כחלק אינטגרלי ממערכת ההפעלה,

אז אף אחד לא יצעק מונופול, כי זה כמו עוד חברה שמוציאה תוכנה

פורסם
  • מחבר

Well, my opinions are more hopes than prediction, but i don't think ppl are that stupid.. well considering what einstein

had said about the infinity of the universe.,, can't be.

מה שאתה אומר חביב, אך לא הגיוני... במקרה הגרוע אנשים ישארו עם XP ולא ישדרגו ל VISTA... הבעיה שאז MICROSOFT תחליט שהיא לא תוציא את IE8 ל XP ואז כולם ישדרגו .....

ולצערי אני עוד לא רואה את המפץ שיפורר את השוק.. לא LINUX במצב עדיין לאיים עליהם , וגם לגבי ה MACOSX המצב לא ברור...

ולא לשכוח של MICROSOFT יש מספיק כסף לקנות את שתי הדברים הנ"ל......

אם כבר המפץ יבוא מ GOOGLE כשהיא תוציא את GOOGLE OS

פורסם

אם אתה רוצה, אני יכול להפנות אותך למספר מאמרים באינטרנט שמראים שדווקא למיקרוסופט (להנהלה), ולבעלי המניות (העיקריים, חוץ מהמייסדים), אין אינטרס לעליית מחיר המניה (בעיקר משיקולי מימוש אופציות ע"י העובדים ובריחה מסיבית של עובדים ברגע שהמחיר של המניה יהיה שווה מספיק בשביל שהם יממשו את האופציות ויברחו)....

אין דבר כזה, המטרה של ההנהלה היא לדאוג לאינטרס המשקיעים ואינטרס המשקיעים הוא שמחיר המניה יעלה (וכמובן דיבידנדים).

אם ההנהלה היתה פועלת בניגוד לאינטרס המשקיעים, ההנהלה היתה מוחלפת (וזה נכון לגבי כל חברה בורסאית בעולם)

אני גם לא מבין את ההשקפה של "הם מחוייבים" , בסך הכול הם יצרו מוצר מצויין (XP) שעם כל הביקורת והחורים אתם עדיין משתמשים בו,

חורי אבטחה יש בכל מערכת בסדר גודל כזה, אין מה לעשות נגד זה (חוץ מלהיות עם האצבע על הדופק).

נראה לכם תמוה שלוקחים כסף על ANTISPYWARE? רוב החברות לוקחות כסף על המוצרים שלהן, זה דבר הגיוני (גם רוב ה ANTISPYWARE הם לא חינמיים)

פורסם

כן אבל זה יותר כמו לחטוף לך את הילד ואז לבקש עליו כופר

אני "קניתי" מערכת הפעלה

אני לא קניתי את החורים שלה ואני זכאי לזה שיתקנו לי אותם בחינם

פורסם

אבל אתה זה שהכניס את החוטף לביתו(ואחרי WIN95/98/ME כבר ידעת שהוא מסוכן)

בוא נשתמש בדוגמה ממקודם:

קנית בית, בבית היו כמה חלונות שלא היה ניתן לסגור אותם (וכידוע פירצה קוראת לגנב וגנב שקוראים לו בא)

לקח לקבלן זמן אבל בסוף הוא הצליח לסגור את כל החלונות, הוא גם דאג שיהיה שומר לחצי שנה על הבית (על חשבונו)

עכשיו כל החלונות בבית כבר סגורים, אתה מצפה שהוא ימשיך לשלם על שומר שישמור על הבית?

פורסם

אבל אתה זה שהכניס את החוטף לביתו(ואחרי WIN95/98/ME כבר ידעת שהוא מסוכן)

בוא נשתמש בדוגמה ממקודם:

קנית בית, בבית היו כמה חלונות שלא היה ניתן לסגור אותם (וכידוע פירצה קוראת לגנב וגנב שקוראים לו בא)

לקח לקבלן זמן אבל בסוף הוא הצליח לסגור את כל החלונות, הוא גם דאג שיהיה שומר לחצי שנה על הבית (על חשבונו)

עכשיו כל החלונות בבית כבר סגורים, אתה מצפה שהוא ימשיך לשלם על שומר שישמור על הבית?

:nixweiss: :nixweiss:

לא ממש נראה לי

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה, המטרה של ההנהלה היא לדאוג לאינטרס המשקיעים ואינטרס המשקיעים הוא שמחיר המניה יעלה (וכמובן דיבידנדים).

אם ההנהלה היתה פועלת בניגוד לאינטרס המשקיעים, ההנהלה היתה מוחלפת (וזה נכון לגבי כל חברה בורסאית בעולם)

הנה סדרת מאמרים מפי עובד לשעבר במיקרוסופט (שהוא חלק מהתופעה שדיברתי עליה), אני ממליץ לקרוא את כולם כדי לקבל את התמונה השלמה לגבי מה זה מיקרוסופט מבפנים... וגם כמובן ששאלתי כמה אנשי עסקים והם מסכימים על נקודת המבט שלו (יש כמובן עוד מאמרים בנושא באינטרנט):

http://davidbau.com/archives/2005/07/20/microsoft_departures.html

http://davidbau.com/archives/2005/07/21/carrots_and_sticks_and_msft_at_26.html

http://davidbau.com/archives/2005/07/30/divided_loyalty.html

http://davidbau.com/archives/2005/07/28/hitting_the_high_notes.html

לי זה בהחלט עושה סדר הדברים שהוא מדבר עליהם שם...

פורסם

:nixweiss: :nixweiss:

לא ממש נראה לי

אני שמח שלא נראה לך, אבל מערכת XP מעודכנת היא מאובטחת מאוד (במיוחד אם מפעילים את הפיירוול)

זה שאתה נכנס לאתרים מפוקפקים ומתקין כל מני ACTIVEX שלהם או מוריד מה KAZAA שטויות זה לא אשמתם של MICROSOFT.

אפשר להשאר נקי מ SPYWARES/ADWARES גם בלי תוכנות יעודיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים