עבור לתוכן

הצגת תמונות וסרטונים בנגן DVD בסלון

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקחת אוסף של תמונות וסרטונים שנמצאים לי על המחשב, ולצרוב אותם (עדיף על דיסק רגיל, אבל אפשרי גם dvd) כך שיוצגו בצורה של גלריה כשהדיסק הצרוב יוכנס לנגן DVD הביתי בסלון. הכוונה שתהיה מין תצוגת thumbnails של התמונות והסרטונים, ויהיה אפשר לנווט ביניהם ולבחור מה להציג. כשמישהו יבחר בתמונה/סרטון, הקובץ המתאים יוצג על המסך. בקיצור - גלריה...

בנוסף, אני מעוניין ליצור מצגת שקופיות שניתן יהיה לנגן בנגן DVD בסלון, ולצרוב אותה על אותו דיסק, כאשר תהיה אפשרות עם הכנסת הדיסק לבחור בין הגלריה לבין המצגת. ואם אנחנו כבר פה, אני רוצה גם ליצור תפריט שיאפשר לנווט בין מספר גלריות שנמצאות על הדיסק ("תיקיות").

תרשים זרימה של מה שאני מבקש:

דיסק מוכנס -- "תיקיה א" (למשל טיול לחיפה) -> בחירה בין גלריה ל-slideshow -> כניסה לגלריה        -> צפיה בתמונות בודדות מתוך תיקיה א'.

/                                                                         -> slideshow מתחיל

"תיקיה ב" (למשל טיול לת"א)  -> בחירה בין גלריה ל-slideshow -> כניסה לגלריה        -> צפיה בתמונות בודדות מתוך תיקיה ב'.

-> slideshow מתחיל

באיזה תוכנה/תוכנות עלי להשתמש ע"מ ליצור את הדיסק המבוקש? (תזכורת - אני צריך 3 פעולות: יצירת "גלריה" שתוצג בנגן; יצירת slideshow שיפעל בנגן; יצירת תפריטים לניווט בין האפשרויות השונות).

תודה מראש!  :-*

פורסם

PowerProducer Gold של Cyberlink תפתור את כל בעיותך.

אתה יכול להוסיף מוזיקה למצגות שלך, להעביר תמונות עם אפקטים, ליצור תפריטים וכו'.

פורסם
  • מחבר

אין תוכנה חינמית שתעשה את העבודה?

לפי מה שהבנתי הגרסת טריאל של PowerProducer קצת מוגבלת...

פורסם

הממממ...אני לא יודע. אני את התוכנה שלי קיבלתי עם הכונן DVD.

חיפשתי לפני זה הרבה תוכנות כאלה, וכולן Trial ולא מאפשרות הרבה פיצ'רים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים