פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת !איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XPתודה מראש על העזרה!
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים בדר הבנתם אותי!!!משיהו אולי יודע איך עושים את זה???אה?על מה אתה מדבר ? תסביר בבירור את הבעיה שלך, ומה ברצונך לעשות, על מנת לקבל תשובה ברורה שתעזור לך.
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר בסדר תרגעו!כשאני פותח תקיית תמונות ב-Xp אני רואה תמונות "מצונזרות" !עכשיו אני רוצה לעשות אותו הדבר רק שזה יהיה ב-98! אפשר לעשות דבר כזה?!!?
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים בסדר תרגעו!כשאני פותח תקיית תמונות ב-Xp אני רואה תמונות "מצונזרות" !עכשיו אני רוצה לעשות אותו הדבר רק שזה יהיה ב-98! אפשר לעשות דבר כזה?!!?מה...?זה בדיוק מה שכתבת למעלה.תקרא טוב טוב את ההערות שכתבו לך במקום להגיד לנו להרגע.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים בסדר תרגעו!כשאני פותח תקיית תמונות ב-Xp אני רואה תמונות "מצונזרות" !עכשיו אני רוצה לעשות אותו הדבר רק שזה יהיה ב-98! אפשר לעשות דבר כזה?!!?קח גיטרה. סובב אותה עד שמגיע הבלון. את הבלון, תהפוך לאבן - ואלי כשהחשמל יתנתק , הצנזורה תרד.!?
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים קח גיטרה. סובב אותה עד שמגיע הבלון. את הבלון, תהפוך לאבן - ואלי כשהחשמל יתנתק , הצנזורה תרד. :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.