פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים יש לי שאלה אני רוצה להפעיל לד, כל המדריכים מדברים על הפעלת לד למחשב, והכוונה שלי שהוא היה מחובר לבטרייה, כמה בטריות השאלה היא אם כן, במדריכים למחשב רשום שמחברים להארקה, צריך את זה גם במעגל אחר?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים לאיזו מטרה אתה רוצה את הלדים?אם זה משהו קבוע אז תחבר עם חשמל ישיר, לא עם בטרייה.אתה יכול להשתמש בשנאי 7.5V , בחיבור USB או במולקס אשר קיים במחשב ולחבר נגד של 100 OHM.אם אתה רוצה את זה נייד אתה יכול להשתמש בבטרייה של 9V ( המרובעות) ולחבר נגד של 100 OHM.תבחר באחת הדרכים ואם אתה צריך עוד עזרה תגיד...
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר המטרה היא להאיר דגמים שיש לי על מדף שהוא רחוק מהמחשב בגלל זה חיבור למחשב לא יעיל לי. נזכרתי עכשיו שראיתי שנאי בחנות שהוא לא יקר - תודה! הזכרת לי תודה רבה!
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים המטרה היא להאיר דגמים שיש לי על מדף שהוא רחוק מהמחשב בגלל זה חיבור למחשב לא יעיל לי. נזכרתי עכשיו שראיתי שנאי בחנות שהוא לא יקר - תודה! הזכרת לי תודה רבה! ------------------------ שים לב שאתה לא קונה שנאי יותר חזק מ 12V.., אם אתה קונה של 12V או 9 או 7.5, תשתמש בנגדים של 100 OHM.. במידת הצורך..
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים המטרה היא להאיר דגמים שיש לי על מדף שהוא רחוק מהמחשב בגלל זה חיבור למחשב לא יעיל לי. נזכרתי עכשיו שראיתי שנאי בחנות שהוא לא יקר - תודה! הזכרת לי תודה רבה! שים לב שאתה קונה שנאי מיוצב!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.