עבור לתוכן

לגבי התחברות באינטנרט אלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש אתמול ויש בו רשת אלחוטית... עכשיו, במקום עבודה שלי יש ראוטר אלחוטי ואני רוצה לגלוש דרכו...

אז כשאני סורק רשתות אלחוטיות בטווח שקרוב אלי אני מוצא את הראוטר שבמקום עבודה שלי אבל הוא מוגן, איך אני יכול לגלוש דרכו? אמרו לי שאני צריך לגשת פיזית לראוטר ולהוציא משם איזה משהו מסוים שאני אמור להזין אצלי בנייד אבל אין לי מושג בדיוק מה זה ואיך אני עושה את זה... מישהו יכול לעזור לי?

תודה מראש ;D

פורסם

בטח התכוונו ל-wep או ל-mac

אתה צריך לדבר עם הסיסאדמין ולבקש ממנו להתחבר לראוטר הזה

ברוב המקרים הוא גם יעשה את העבודה בשבילך

פורסם
  • מחבר

אין לנו מישהו כזה... זה הכל בא מבזק, בא משם טכנאי התקין והלך... אין משהו אחר שניתן לעשות?

פורסם

מה הדגם של הנתב האלחוטי?

פורסם
  • מחבר

השם של החברה זה 2wire והדגם שלו זה homeportal 1000sw

קיבלנו אותו מבזק... יותר נכון שילמנו עליו :silly:

פורסם

זה מהאתר שלהם

Why do I need to use wireless encryption (WEP)?

Question

Why do I need to use wireless encryption (WEP)?

Answer

WEP (Wired Equivalent Privacy) is the underlying security technology for the Wi-Fi (802.11b) standard. It is designed to provide a wireless network with a security level equal to what is found on a wired Ethernet network. Enabling is very important as it provides the basic level of security for your wireless network and prevents unwanted access to your home network.

For maximum security, your HomePortal arrived from the factory with WEP enabled by default. To connect to the HomePortal, your computer's wireless adapter must be configured with a unique HomePortal network key, also called a "pass key" or "WEP key". The default network key is the 10-digit number printed inside brackets "[ ]" on the bottom of your HomePortal unit.

בקיצור אם בזק לא שינו את הברירת מחדל אז הקוד הוא 10 הספרות בתחתית המכשיר

בקשר לאיך להגדיר במחשב שלך .... לא יודע

פורסם
  • מחבר

אההה עכשיו הבנתי...

יש לי שאלה אחרת, נכנס לקוח לחנות עם המחשב הנייד שלו והוא פשוט הצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אצלינו מבלי להזין שום דבר... איך זה יכול להיות?

פורסם

אולי הקוד ברירת מחדל הוא קבוע?

אני באמת לא יודע

פורסם
  • מחבר

מעניין אותי לדעת איך.. אני יכול לשאול אותו אני מכיר אותו

תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת, אמרו לי שבסניפים של מקדונלדס אני יכול פשוט ללכת לשם עם המחשב הנייד ולהתחבר לאנטרנט דרכם, זה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים