פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אתה לא חייב לקנות את המערכת.....שב עם המוכר, הוא ירכיב ויתן הצעת מחיר.אתה תגיד שאתה רוצה לבדוק את זה בעוד מקומות, תן לאבא שלך ותראה אם הוא יכול לקבל מחיר טוב יותר.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר מוכר לא ישב ברצינות עם "ילד" בן 16אפילו שאני נראה קצת מבוגר יותראבל זה לא העיקרוןרוב המוכרים בד"כ מוכרים לך חרא בשביל לנסות להיפטר ממלאי ועודפים ודברים בסגנון הזהצריך למצוא מישהו טוב שיש עליו המלצותוזה משהו שאין לי- ממי לקבל המלצות(על מישהו מהאיזור שלי)בגלל זה לא הלכתי לחנות מההתחלהכי פה אפשר לסמוך יותר על אנשים שיומרו את האמת בקשר לדבריםויתנו עצות בקשר לזהאז כשאני אומר שאני לא הולך לחנות ומדבר על זה עם המוכר - אז יש לי סיבה
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אז יש לך קצת בעיה......אנשים לא יכולים להקיא לך מחירים של רכיבים...... אין לנו מושג כמה עולה רסיבר מסויים או רמקולים ספציפיים. ובטח שאנחנו לא יודעים איזה מחירים אבא שלך משיג..... אם תוכל לבקש ממנו מחירון של הרכיבים שהוא יכול לקנות אפשר יהיה להרכיב מהם מערכת.ולגבי חנויות, מה שאמרת זה BULLSHIT אחד גדול.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר בקשר לחנויותזה דברים שאני שומע מאנשיםכי אני לא מבין בתחום הזה כלכךואבא שלי פשוט משיג את זה "בחינם"-מישהו אחר קונה אל תשאל למה בכלל כי אין לי כח להסביר את זהאין דבר כזה מערכת סראונד נורמלית כמו...לדוגמא שיש סוג של מחשב לקניה לכל סוג של בן אדםמפרט מיוחד לגיימריםמפרט לאנשי עסקיםכל אחד ומה שהוא צריךאי אפשר פשוט לתת לי שמות של יצרנים בינונייםשנחשבים לבסדר למי שלא רוצה להוציא על זה הרבהכמו שלדוגמא לקחת רסיבר קנווד
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים רסיבר הייתי ממליץ על YAMAHA יש להם כמה דגמים טובים ולא נורא יקרים.DVD של PIONEER.לגבי רמקולים אין לי כ"כ מושג מה יכנס בתקציב........ אולי AM6 של BOSE? הם לא נחשבים מדהימים באיכותם... אבל בטח שיספיקו לצרכים שלך.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים מחבר תודהבקשה אחרונהאתה מוכן לתת לי אתרים בשביל לראות את הפריטים שרשמת לי?(בשביל השם המדוייק שלהם,והמחיר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.